Turneul de Miercuri iti aduce 5.000 RON in fiecare sapatamana la Unibet

5.000 RON in fiecare saptamana!

Daca esti pasionat de sloturi si iti plac provocarile, Unibet ii invita pe toti iubitorii de sloturi la Turneul de Miercuri, ce pune la bataie nu mai putin de 5.000 RON!

Turneul se desfasoara saptamanal, pentru 2 zile, miercurea, incepand cu orele 00:00 si joia, pana la orele 23:59 si este destinat jucatorilor din Romania. Primii 50 de jucători cu cel mai mare rulaj vor primi o parte din fondul de premiere de 5.000 RON in bani reali. Premiile vor fi creditate in cash la finalizarea promoției. Clasamentul live va fi actualizat in partea dreapta a ecranului jocurilor eligibile pe toata durata turneului. Rezultatele vor fi afisate pe pagina de Turnee in Cazino, odata ce turneul este finalizat. Va trebui să joci minim 1 runda pentru a fi eligibil pentru turneu. Doar pariurile cu miza de cel putin 0.05 RON vor conta pentru clasament.

Sloturi eligibile pentru Turneul de Miercuri:

  • Sizzling Hot Deluxe
  • Book of Dead
  • Super Flip
  • Lucky Lady-s Charm

Promotii cazino Unibet - Turneul de Miercuri

Cum particip?

  1. Intra in contul Unibet (click aici daca nu ai cont).
  2. Mergi in sectiunea Casino si deschide promotia ,,Turneul de Miercuri”.
  3. Click pe „Opteaza acum”.
  4. Joaca la sloturile selectate in perioada turneului si poti castiga unul din premii!

Ce premii poti castiga?

Pozitia  Premiul    
1 1.000 RON
2 -3 500 RON
4-5 150 RON
6-20 100 RON
21-50 50

 

Daca te numeri printre jucatorii carora le place competitia si care vor sa fie mereu printre cei mai buni, te invit sa profiti de castigurile pe care ti le ofera unele dintre cele mai clasice si cunoscute sloturi de pe platforma Unibet. Fii printre cei 50 de finalisti si pune mana pe sansa ta!

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365