Top 5 cele mai populare sloturi EGT in 2020

Cele mai populare sloturi EGT : te-ai intrebat vreodata care sunt ?Fondată în 2002 în Bulgaria, Euro Games Technology (EGT) este una din cele mai cunoscute companii dezvoltatoare de soluții pentru casino, fiind prezentă, cu jocuri precum Burning Hot, Shining Crown și multe altele, în oferta majorității operatorilor online licențiați ONJN în România. Noi va punem la dispozitie zeci de sloturi EGT pe care le puteti incerca in mod 100% gratuit de pe orice dispozitiv, ca mai apoi daca doriti sa le jucati pe bani reali la cazinourile recomandate.

Top 5 cele mai populare sloturi EGT in 2020

Cele mai populare sloturi EGT in 2020


1. Burning Hot (2015)

Cu un procent RTP (Return To Player) stabilit la 96.45%, slotul Burning Hot este un clasic al genului, fiind dedicat celor ce iubesc simbolurile retro: șeptari, clopoței și fructe (prune, portocale, cireșe, lămâi, pepeni, struguri), toate dispuse pe 4 linii X 5 coloane (40 linii de joc) .

Burning Hot este unul dintre cele mai populare sloturi EGT lansate.

Dacă la cele menționate mai adăugăm Wild (trifoi) și Scatter ($/Stea), e clar că experiența de joc nu poate fi decât una ….burning hot (fierbinte). Jocul oferă și posibilitatea dublării fiecărui premiu câștigat, prin popularul „dublaj” (Gamble Feature) – Carte Roșie/Carte Neagră.

Numărul maxim de cărți ce pot fi întoarse este 5. În ceea ce privește miza jocului, trebuie spus că nivelul minim este 0.40 ron/rotire, iar nivelul maxim ajunge la 80 ron/rotire.

burning hot - pacanele gratis
egt logo

Burning Hot

Burning Hot jocuri pacanele Daca va plac provocarile, Burning Hot este un joc de pacanele gratis pe care sa doriti sa-l incercati. Face parte din categoria sloturilor cu 7777. EGT propune un joc in care simbolurile retro tin capul de afis, acestea fiind bine evidentiate de grafica moderna. Puteti castiga o multime de premii substantiale, […]

2. Shining Crown (2016)

Lansat un an mai târziu, Shining Crown este un slot foarte asemănător cu Burning Hot si la fel, se afla in topul cu cele mai populare sloturi EGT

Totuși avem ceva diferențe, iar aici mă refer la faptul că RTP este un pic mai mic (96.37%), simbolurile sunt dispuse pe 3 linii X 5 coloane, iar miza minimă coboară în acest caz la doar 0.20 ron/rotire, în timp ce miza maximă urcă la 100 ron/rotire.

La capitolul simboluri, notăm faptul că Wild-ul (un trifoi la Burning Hot) este reprezentat de o Coroană Strălucitoare (Shining Crown) iar Scatter-ul este fie o steluță, fie un Dolar ($).

Shining Crown
egt logo

Shining Crown

Shining Crown - un joc de pacanele clasic. Gaseste coroanele in joc si castiga premii uriase. Coroanele devin automat jokeri iar sansele sa prinzi tablou crec

3. Dice & Roll (2015)

Un alt joc de referință realizat de EGT este Dice & Roll. Procentul RTP este ceva mai mic decât în cazul primelor două sloturi (95.76%) însă simbolurile jocului (dispuse pe 3 linii X 5 coloane) sunt similare, cu excepția Wild-ului, care este aici reprezentat de o pictogramă cu 3 zaruri (dice).

Miza minimă este 0.20 ron/rotire, iar miza maximă ajunge până la 100 ron/rotire. Jackpot Cards și existența dublajului sunt două funcții foarte apreciate la acest slot.

Dice & Roll
egt logo

Dice & Roll

Dice&Roll este un joc la pacanele de 10 linii de plata, unde fructele sunt baza si care ruleaza pe platformat software de la Euro Game Technology.

4. Rise of Ra (2016)

Continuând seria sloturilor EGT de succes, Rise of Ra (Ra este Zeul Soarelui la egipteni) este un joc cu totul diferit față de cele clasice de mai sus. Acest slot cu adevărat strălucitor are un procent RTP de 95.97% și abordează o tematică plină de mister, cea a Egiptului Antic.

Prin urmare, simbolurile jocului (dispuse pe 3 linii X 5 coloane) sunt reprezentații ale celor mai cunoscute legende din străvechiul Egipt: Cleopatra, Ra, Horus, faraoni, scarabei, cufere cu comori, toate puse în scenă folosind o grafică modernă și efecte audio excelent alese. La simbolurile egiptene se adaugă popularele Wild și Scatter. La Rise of Ra, 3 sau mai multe simboluri Scatter afișate declanșează Rotirile Gratuite. Acestea vin în număr de 15, iar câștigurile sunt multiplicate cu factor 3X. Alte funcții de care te poți bucura la Rise of Ra sunt Gamble Feature (Dublaj) și Jackpot Cards Mystery.

De notat ar mai fi faptul că mizele coboară și urcă chiar și mai mult decât la sloturile de mai sus – minim 0.15 ron/rotire, maxim 120 ron/rotire.

rise of ra
egt logo

Rise of Ra

Lumea Egiptului Antic a fost mereu o tema interesanta, care a dus la aparitia unor filme, iar acum a jocului la pacanele Rise of Ra, produs de EGT.

5. 20 Diamonds (2016)

Lansat în toamna anului 2016, jocul face parte din categoria de sloturi EGT cu bijuterii si este unul pe care cu siguranță cei care iubesc obiectele stralucitoare de valoare îl vor aprecia la maxim.

Dispuse pe 3 linii X 5 coloane, simbolurile jocului sunt, așa cum probabil îți imaginai, rubine, safire, ametiste, smaralde și diamante, astfel că experiența de joc este una plină de culoare. În joc sunt prezente și simboluri speciale, precum Șeptarul norocos wild. Acesta înlocuiește orice alt simbol, cu excepția Scatter-ului, iar 5 șeptari pe linie oferă un premiu de 1.000 de ori mai mare decât miza jocului.

Un alt simbol special este Scatter-ul, reprezentat la 20 Diamonds de o stea (verde, galbenă sau albastră). 5 simboluri scatter afișate concomitent pe ecranul jocului plătesc un premiu de 500 de ori mai mare decât miza jocului.

20 diamonds
egt logo

20 Diamonds

Slotul video 20 Diamonds este creat de furnizorul de software de cazino numit EGT, fiind si unul dintre liderii in domeniu de pacanele.