100 de lei gratis la Betano – trebuie doar să verifici contul

100 de lei gratis la Betano
Bonus fără depunere la Betano

100 de lei gratis la Betano – trebuie doar să verifici contul (oricum verificarea conturilor online este obligatorie prin lege). NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE!

Suntem mereu cu ochii pe ofertele agențiilor de pariuri și jocuri de cazino online, iar la Betano am găsit o ofertă cum rar puteți prinde. Deschide cont de pe orice link special din acest articol între 13 și 22 octombrie 2021, urmează pașii și primești 100 de lei gratis la Betano!

Fii atent cât de simplu iei 100 de lei gratis la Betano!

  1. CLICK AICI
  2. Înregistrează un cont real la Betano și verifică-l în maxim 7 zile (trimiți copie foto de pe CI și se rezolvă rapid, dacă datele corespund)
  3. După verificarea cu succes a contului primești un freebet de 100 RON pentru pariuri

Ce este un freebet?

O sumă pe care o casă de pariuri ți-o oferă cadou. O poți miza pe orice pariuri dorești, dar ține cont că miza nu se va regăsi în câștigul unui bilet. EXEMPLU: Pariezi Freebetul de 100 RON pe o cotă de 5.00. Câștigi biletul – primești 400 RON banii tăi cash (câștigul total 500 RON – miza 100 RON freebet).

Ai toate motivele să alegi Betano

  • Este unul din operatorii de jocuri de noroc de top, partener oficial al echipelor de fotbal FCSB și U Craiova
  • Promoții foarte multe cu câștiguri CASH. Toate rotirile gratuite acordate la diverse promoții vin cu câștiguri cash, fără condiții de rulaj
  • BETANO MASTER – premii pe care le poți câștiga gratis zilnic
  • ROATA NOROCULUI BETANO – rotiri gratuite și pariuri pe care le poți primi zilnic (trebuie doar să ai minim o depunere în ultimele 7 zile)
100 de lei gratis la Betano Roata Norocului
Castigă zilnic fără depunere!

Nu este prima oară când cei de la Betano vin cu astfel de ofertă de bonus fără depunere, așa că unii probabil ați profitat deja. Pentru cei care nu ați profitat e clar că nu trebuie să mai stați pe gânduri.

IA 100 DE LEI GRATIS DE LA BETANO