120 RON fără depunere de Black Friday la Betano

120 RON fără depunere de Black Friday la Betano

120 RON fără depunere de Black Friday la Betano

Campaniile de Black Friday au fost prefațate aseară de rezultatul „negru” al echipei naționale a României, dar cei de la Betano ne îndulcesc ziua cu un cadou de bun venit pentru clienții noi extrem de atractiv: 120 RON fără depunere de Black Friday la Betano.

Vrei 120 RON la pariuri cu rulaj 1x? Iată cât de simplu poți obține bonusul de bun venit Betano de Black Friday

  1. CLICK PE LINKUL PROMOTIEI
  2. Deschide cont real la Betano folosind codul promo BLACKFRIDAY
  3. Primești 120 RON Freebet la pariuri sportive
  4. Poți folosi cei 120 RON imediat ce verifici cu succes contul (trimiți copie CI, ar trebui să dureze destul de puțin)

Ce faci cu freebetul de 120 RON primit?

Ai 7 zile să-l pariezi pe ce vrei tu, la orice cotă. Dacă îți iese pariul, banii sunt ai tăi fără alte condiții de rulaj. Mai bine de așa nu se prea poate. Mă gândesc că nu o să primim vreodată oferte gen deschizi cont și retragi 100 RON sau nush ce sumă.

Încă ceva! Dacă nu ești familiarizat cu ceea ce înseamnă un freebet, trebuie să ții cont că valoarea lui (120 RON în cazul de față) dispare în momentul în care îl utilizezi, iar tu vei păstra doar profitul unui bilet verde la pariuri.

EXEMPLU UTILIZARE FREEBET:

Pui cei 120 RON freebet pe cota 5.00 și iese biletul. Câștigul total este de 600 RON. Cei 120 RON rămân la Betano, iar tu primești 480 RON banii tăi. Câștigați din nimic…așa că nu mai sta pe gânduri!

Sfat gratis: Vezi să corespundă datele trecute în cont cu cele de pe CI și eventual cele de pe o factură de utilități sau extras bancar (ți se pot solicita la verificarea contului).

IA CHIAR ACUM 120 RON FARA DEPUNERE SI ANUNȚĂ-ȚI ȘI PRIETENII