Joacă poker împotriva campionului mondial la șah – Duminică, 10 mai

Joacă poker împotriva campionului mondial la șah - Duminică, 10 mai- Duminică, 10 mai
Câștigă 1.100 € pentru Unibet Open Online

Joacă poker împotriva campionului mondial la șah – Duminică, 10 mai

Șah sau poker? Ambele jocuri necesită calități psihice deosebite, iar atunci când se îmbină, rezultatul nu are cum să fie decât unul spectaculos.

Duminică, 10 mai, cu începere de la ora 21:00, Unibet Poker te invită să participi la un turneu de poker foarte interesant. Joacă alături de Campionul Mondial la Sah Magnus Carlsen și, mai mult decât atât, vei primi o tablă de șah cu autograf, în cazul în care îl elimini din turneu.

În plus, pe lângă premiile în bani, sunt puse la bătaie și tichete pentru Unibet Open Online. Câștigătorul turneului va primi tichet de 1.100 euro, iar cei clasați pe locurile 2-9 tichete de 50 de euro.

Înscrierea la turneu costă 10 euro, se joacă No Limit Holdem și sunt permise re-buy-uri la același preț (10 euro). Blindurile cresc la 8 minute, iar fisele de start sunt 3.000.

Cum joci la turneu?

  1. Deschide Unibet Poker și conectează-te cu datele tale (La Unibet poți juca orice cu un singur cont. Dacă ai pariat sau ai jucat la cazino pe unibet.ro, poți juca și poker cu aceleași date. Trebuie doar să descarci softul pe PC/Laptop/Mobil/Tabletă)
  2. Apasă pe Tournament – Full Schedule și tastează numele Magnus în zona de căutare (zona de search se află în dreapta sus și este semnalizată printr-o pictogramă sub formă de lupă verde)

3. Înscrie-te la turneul Magnus Open, bucură-te de joc și nu uita să verifici mereu dacă jucătorul cu alias Magnus_Carlsen apare la masa ta.

Nu rata șansa de a juca poker împotriva campionului mondial la șah. Duminică, 10 mai, ora 21:00, la Unibet Poker. Baftă!