Vlad Cazino oferă premii în aur

Vlad Cazino oferă premii în aur
Intră în cursa pentru aur!

Vlad Cazino oferă premii în aur

Începând cu luna Aprilie, operatorul online Vlad Cazino s-a decis să pornească o nouă campanie pentru clienții săi. Amatorii jocurilor de noroc vor avea șansa să intre săptămânal în trageri la sorți, unde premiile sunt în aur!

Vlad Cazino oferă premii în aur

Din 1 Aprilie 2021 (01:00), până în data de 5 Mai 2021 (00:59), clienții Vlad Cazino se pot bucura de o super promoție. Mai exact, săptămânal 250 de norocoși pot pune mâna pe lingouri de aur de 5,10 sau 20 de grame. Asta nu este tot, deoarece Vlad Cazino oferă eșalonat 60.000 de Rotiri Gratuite la slotul Gold Rush! Nici nu se putea un alt nume, decât cel al producătorului Pragmatic Play.

Mai mult decât atât, în data de 5 Mai un jucător norocos va pune mâna pe un premiu uriaș – un lingou de aur de 100 de grame – ce poate ajunge la 30.000 RON.

Cum poți participa la promoție?

Nimic mai simplu! Vei opta pentru pagina promoției și vei plasa mize reale la cazino, live cazino sau Bingo. Te poți bucura de minim 600 de sloturi online, mese de ruletă sau blackjack cu dealer live și 7 camere de bingo. Premiile se acordă eșalonat, în următoarele perioade:

  • Extragere pe 8 Aprilie pentru perioada 1-7 Aprilie
  • Extragere pe 15 Aprilie pentru perioada 8-14 Aprilie
  • Extragere pe 22 Aprilie pentru perioada 15-21 Aprilie
  • Extragere pe 29 Aprilie pentru perioada 22-28 Aprilie
  • Extragere pe 6 Mai pentru perioada 29 Aprilie-5 Mai

Jucătorii pot pune mâna pe un singur premiu într-o săptămână, însă au ocazia de a repeta isprava în urmatoarea perioadă. Locul 1 va primi un lingou de aur de 20 grame, locul 2 un lingou de 10 grame si locul 3 lingoul de 5 grame.

În ceea ce privește clasamentul locurilor 4-250, ei bine structura premiilor arată după cum urmează:

  • 1.000 Rotiri Gratuite la Gold Rush pentru locurile 4-20
  • 500 Rotiri Gratuite la Gold Rush pentru locurile 21-50
  • 100 Rotiri Gratuite la Gold Rush pentru locurile 51-250

Cine este Vlad Cazino?

Vlad Cazino a apărut pe piață în Februarie 2018, ca parte din Kindred Group. Printre promoțiile și bonusurile excelente, acest operator online a câștigat notorietate prin tematica sa. Vorbim de singurul cazino online cu referiri către mitologia română.

Acum celebrul vampir este gata să le ofere clienților o parte din cel mai vânat metal – aurul. După cum bine știm, exploatarea aurului a apărut în anii 1600, în zona Mexicului. Trebuie menționat faptul că lingourile de aur nu pot fi transformate în premii cash. De asemenea, câștigurile provenite din Rotirile Gratuite au nevoie de un rulaj de 35x pentru Cazino, 7x pentru Bingo sau 40x pentru Live Cazino.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Vlad Cazino oferă premii în aur”, nu uita să îl distribui unui prieten. Tu vei intra în cursa pentru lingouri?