Cand apare Squid Game sezonul 2?

Squid Game nu mai este doar un serial, ci un adevărat fenomen global care a cucerit milioane de oameni. Iar dacă te întrebi când apare Squid Game sezonul 2 află că mai ai ceva de așteptat. Totuși, specialiștii au făcut câteva previziuni pe care le vei găsi în acest articol. Atenție însă, în rândurile de mai jos vei găsi și câteva spoilere.

Când apare Squid Game sezonul 2?
Când apare Squid Game sezonul 2?

Ce este Squid Game?

Squid Game este seria cu cel mai bun debut din istoria Netflix, conform unui anunț făcut de companie. De pe 111 milioane de conturi Netflix s-a vizionat Squid Game în primele patru săptămâni de la lansare, cifre mult peste orice așteptare a echipei de producție.

Astfel, Netflix a anunțat că a fost doborât recordul stabilit de Bridgerton la finalul lui 2019, acest serial fiind urmărit de pe 82 de milioane de conturi în cele patru săptămâni de la lansare. În plus, Squid Game a devenit cel mai vizionat serial din istorie în peste 80 de țări. Având în vedere popularitatea uriașă pe care acest serial o are, foarte multă lume se întreabă deja când apare Squid Game sezonul 2.

Mai durează ceva până când apare Squid Game sezonul 2

Fanii serialului coreean trebuie să se încarce cu răbdare. Momentan, nu a fost anunțată oficial nici măcar prelungirea serialului pentru încă un sezon, dar aceasta este doar o simplă formalitate având în vedere succesul incredibil pe care l-a avut și finalul primei părți. Echipa de producție a confirmat deja că lucrează la un nou proiect. Totuși, nu s-a oferit un răspuns la întrebarea când apare Squid Game sezonul 2. Pana apare un nou sezon sunt sanse mari sa se lanseze un joc ca la aparate Squid Game, asa cum sunt multe pacanele inspirate din filme.

Pe de altă parte, conform informațiilor din presa externă, sezonul 2 din Squid Game nu va apărea prea curând. În cel mai optimist scenariu, acesta va fi lansat în toamna anului 2022. Întrebat când apare Squid Game sezonul 2, regizorul și scenaristl Hwang Dong-hyuk a afirmat că lucrurile sunt încă în faza incipientă.

Nu am dezvoltat bine planurile pentru Squid Game 2. Este destul de obositor doar să mă gândesc la el. Dar cu siguranță nu aș face-o singur. Aș vrea să folosesc cât mai mulți scenariști și regizori experimentați, a afirmat Hwang pentru Variety.

De altfel, el a mărturisit că nu se descurcă prea bine atunci când e nevoit să ia deciziile de unul singur. “Mi-a luat șase luni să scriu și să rescriu primele 2 episoade. Apoi m-am consultat cu prietenii și am încercat să le îmbunătățesc”, a explicat el. În plus, Hwang este implicat acum într-un alt proiect, la filmul KO Club, ceea ce ar putea întârzia lansarea noului sezon din Squid Game. Tocmai din acest motiv, răspunsul la întrebarea când apare Squid Game sezonul 2 este în cel mai optimist scenariu toamna anului 2022.

Ce distribuție va fi în serial cand apare Squid Game sezonul 2? (SPOILER ALERT)

Pe lângă faptul că multă lume se întreabă când apare Squid Game sezonul 2, un alt semn de întrebare este legat de distribuția acestuia.

Din cei 456 de concurenți din primul sezon, aproape toți sunt morți, cu excepția personajului principal Seong Gi-hun, interpretat de Lee Jung-jae, și a celor care nu s-au mai întors la concurs.

Gong Yoo
Gong Yoo, ca The Salesman

Celelalte personaje principale au murit însă, dar presa de specialitate anticipează faptul că Park Hae-soo, Oh Yeong-su și Jung Ho-yeon s-ar putea întoarce în unele scene de flashback. De asemenea, unul dintre cele mai așteptate nume din Squid Game sezonul 2 este Gong Yoo, care în primul sezon s-a ocupat de recrutări. Nu ar fi exclus ca acesta să se bucure de un rol mult mai important în sezonul 2, ținând cont că este un actor foarte popular în Coreea de Sud, după rolul din Train to Busan.

La ce sa ne asteptam cand apare Squid Game sezonul 2? (SPOILER ALERT)

În sezonul 1 din Squid Game, Gi-hun a reușit să întreacă toate așteptările și să câștige marele premiu de 45,6 miliarde de woni (33 de milioane de euro), în timp ce rivalii săi au fost uciși. Incerca-ti si tu norocul la jocuri de pacanele gratis, poti castiga sume la fel de mari ca in serial, dar fara riscuri fatale 🙂

Chiar dacă creatorul Squid Game a murit, în ultimele scene din primul sezon Gi-hun a descoperit că se fac în continuare recrutări pentru un nou joc. Astfel, cea mai probabilă teorie este că atunci când apare Squid Game sezonul 2 tot Gi-Hun va fi în rolul principal.

În plus, nu ar fi exclus să-l vedem cu o abordare complet diferită, mai ales că în ultimul episod s-a vopsit roșu în cap. Iar regizorul Hwang Dong-hyuk spune că acesta este un detaliu important. “Semnifică faptul că nu va fi niciodată capabil să se întoarcă la omul care era. În plus, este un semn de furie”, a spus Hwang.

Lee Jung-jae
Lee Jung-jae ca Gi-hun

De asemenea, o altă variantă vehiculată în presa externă este aceea că Squid Game sezonul 2 s-ar putea să nu mai aibă loc în Coreea, ci într-o altă țară.

Nu ar fi exclus însă nici ca povestea din Squid Game sezonul 2 să fie axată pe personajul Omul din Față.

Când scriam sezonul 1 mă gândeam care ar putea fi povestea din următorul sezon dacă ar fi să fac unul, iar una dintre variante era despre Omul din Față (Frontman)”, a explicat regizorul și scenaristul Hwang.

În primul sezon Omul din Față a jucat rolul celui care a coordonat jocul, s-a ocupat de invitați și s-a asigurat că totul decurge perfect și regulile sunt respectate.

Mai durează ceva până când apare Squid Game sezonul 2

Până când apare Squid Game sezonul 2 putem trece în revistă o serie de detalii pe care nu foarte multă lume le știe despre acest serial fenomen.

  1. Squid Game trebuia să aibă alt nume – În 2019, când Netflix a anunțat pentru prima dată planurile acestui serial, numele era Round Six. Regizor era tot Hwang Dong-hyuk, care a lucrat astfel în premieră cu o companie internațională.
  2. Scenariul pentru serial a fost scris începând cu 2008 – Hwang a dezvăluit într-un interviu că a început să lucreze la acest proiect în 2008, când a scris scenariul. Iar draftul l-a încheiat în 2009. Totuși, el a mărturisit că povestea i s-a părut neobișnuită și prea violentă, motiv pentru care se gândea că oamenii o vor găsi prea abstractă și foarte multă lume nu va fi interesată de un asemenea subiect. În plus, proiectul a fost abandonat pentru mulți ani deoarece el nu reușea să obțină finanțare, până când Netflix a decis să-i acorde o șansă.
  1. Squid Game trebuia să fie film – În primă fază, proiectul era destinat unui film. Nu e deloc surprinzător, ținând cont de trecutul regizorului Hwang, care era specializat pe astfel de producții. În plus, în faza inițială a proiectului nu era inclus și personajul Jun-ho, care interpreta un detectiv de poliție, conform Insider.
  2. Păpușa uriașă din primul sezon poate fi vizitată – În primul episod a putut fi văzută și o păpușă uriașă. Aceasta nu a fost realizată pentru serial, ci era deja disponibilă într-un muzeu din provincia Jincheon County. Ea a fost împrumutată pentru filmările de la Squid Game și apoi returnată.
  3. Numărul de telefon prezentat în primele 2 episoade este real – În primele două episoade în serial este prezentată o carte de vizită cu un număr la care participanții pot suna dacă doresc să intre în joc. Numărul acela de telefon este însă cât se poate de real, iar proprietarul a mărturisit că, după apariția serialului, primea în jur de 4.000 de apeluri pe zi. Mai mult, un candidat la președinția Coreei de Sud s-a oferit chiar să cumpere acest număr de telefon.
  4. Squid Game contribuie la succesul altor producții – Deși este în limba coreeană, Squid Game s-a bucurat de un succes uriaș. Iar cum bariera lingvistică nu a mai reprezentat o problemă, mulți oameni au ales să vadă și alte producții asiatice. Astfel, în acest moment unele dintre cele mai în vogă producții de pe Netflix sunt Alice în Borderland și Sweet Home, potrivit Forbes.
Squid Game
  1. Jung Ho-yeon a debutat în acest serial – Ea a interpretat rolul lui Kang Sae-Byeok, un hoț de buzunare din Coreea de Nord, care l-a jefuit inclusiv pe personajul principal și apoi a ajuns să concureze cu el în timpul jocului. Interesant este însă că acesta a fost debutul său actoricesc, deși a avut un rol important. Anterior, ea era doar fotomodel și a participat la emisiunea Korea’s Next Top Model. În plus, a fost și pe coperta revistei Vogue. De la apariția în Squid Game ea a câștigat milioane de urmăritori pe Instagram și este cea mai în vogă actriță din Coreea de Sud. Cu siguranță fanii săi vor fi triști să vadă că ea nu mai face parte din distribuție când apare Squid Game sezonul 2, având în vedere că a murit în prima parte.
  1. Actorii au avut probleme din cauza echipamentelor – Pentru aproape întreg serialul, actorii incluși în joc au fost nevoiți să poarte un echipament de trening de culoare verde. Totuși, art-directorul Chae Kyung-sun a mărturisit că acesta nu era de o calitate foarte bună. “Nu erau făcute pentru sport. Erau din materialul hainelor vechi de gimnastică. Așa că atunci când 300 de oameni le poartă încep să apară problemele. Era dificil să mai respiri. Fețele unor actori au devenit roșii din cauza alergiilor”, a afirmat Kyung-sun.
  2. Paznicii trebuiau să aibă costume de cercetași – În Squid Game, paznicii au purtat uniforme roșii, care multora le-au adus cu siguranță aminte de La Casa del Papel. Regizorul Hwang a dezvăluit însă că aceștia trebuiau inițial să aibă o altă uniformă: de cercetaș american.
  3. Un moment din serial a ajuns în mare vogă pe TikTok – Una dintre probele din Squid Game a devenit un trend pe rețeaua TikTok. Este vorba despre cea în care concurenții trebuiau să decupeze bomboanele dalgona. Ele sunt formate din zahăr și bicarbonat de sodiu și au o formă aparte. Iar aceste bomboane au devenit o modă pe TikTok, unde creatorii de conținut încearcă să le mănânce fără să strice forma.