NetBet vs. Vlad Cazino: trolling level 999+

Mereu am crezut ca in luna noiembrie 2019 nu ne vom plictisi! Evident, asteptam confruntari interesante in campania pentru prezidentiale sau macar o prefatare a unei Vineri (Black Friday) mai Negre pentru comerciantii aliniati la acest concept american decat oricand. Iata ca avem si un duel intre cazinouri online: Netbet vs Vlad Cazino.

Ei bine, am avut dreptate! Insa spargerea monotoniei nu vine din zona niciunuia dintre cele doua evenimente amintite, ci de pe piata distractiei online, acolo unde unul din cei mai populari operatori de cazino online a facut, in premiera in Romania, o mutare pe cat de geniala, pe atat de surpinzatoare pentru toata lumea.

Despre ce este vorba! In termeni de specialitate se numeste ,,trolling advertising’’ (cea mai incitanta forma de publicitate, ingenioasa, insa cu cel putin doua taisuri), iar brandul ce a indraznit sa faca acest pas inedit pentru piata din Romania este NetBet – primul cazino online licentiat in Romania, care s-a gandit ca ar fi foarte frumos sa ii trimita o felicitare aniversara (in format video, pe Facebook), impreuna cu un cadou, brandului concurent Vlad Cazino – primul cazino online cu specific romanesc. Iata textul felicitarii:

,Hei Vlad, Cu ocazia implinirii a 588 de ani legendari, iti uram un sincer La multe veacuri inainte!. Te asteapta un cadou de la noi pe netbet.ro/vlad. Cu drag, NetBet.’’

Pentru cei mai putin familiarizati cu numele celor doua branduri licentiate de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania, se cuvine sa facem urmatoarele lamuriri.

Lansat de compania suedeza Kindred Group, in februarie 2018, Vlad Cazino (Licenta nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă pana pe 31.08.2026, mai multe detalii aici) a fost creat special pentru amatorii de jocuri de cazino online din Romania, astfel ca a reusit sa atraga atentia in mod deosbit prin abordarea unica. Povestea brandului este structurata in jurul personajului principal, Vlad, un vampir autohton Next Level, care, ajutat de celebrul sau slujitor Igor (pe ambii i-ati putut vedea in diverse spoturi publicitare TV remarcabile), lasa in urma obisnuitele indeletniciri pe care orice vampir le are in ,,fisa postului’’ si isi deschide cazino online.

Celalalt brand din povestea de azi, NetBet (Licenta nr. 1160651W000195 emisa de ONJN, valabila pana pe 30.06.2026, mai multe detalii aici), cel care a dat dovada de maxima creativitate si curaj felicitandu-si concurenta in acest mod, este primul operator de gambling online licentiat de ONJN in 2015, anul reglementarii pietei jocurilor de noroc din Romania. Fara a fi in vreun fel partinitori, nu avem cum sa nu notam faptul ca NetBet are, intr-adevar, o oferat de jocuri mai mult decat generoasa. Peste 1.200 de sloturi, in conditiile in care la niciunul dintre ceilalti 22 operatori online nu gasesti mai mult de 4-500 de sloturi. In schimb, VladCazino (alaturi de ,,fratele mai mare’’ Unibet) e singurul operator la care putem juca si bingo online, alaturi de sloturi, ruleta si blacjack.

De ce 588 de ani?

Dupa cum bine stiti, mitul celui mai cunoscut vampir din lume, Dracula, este legat de Vlad Tepes, domnitor al Tarii Romanesti denumit si Vlad Draculea, care s-a nascut pe 2 noiembrie 1431, deci ar fi implinit 588 de ani astazi, fix in Sambata Mortilor, a doua zi dupa Halloween (ciudat sau nu!?).

Cadoul

Ei bine, nu stim cat de multumit o sa fie Vlad de cadoul de la NetBet, insa noi cu siguranta suntem, deoarece acesta nu este oferit doar simpaticului vampir, ci si celor care au cont la NetBet. Este vorba de 50 de Rotiri Gratuite, pe care le va primi orice client NetBet ce intra pe pagina netbet.ro/vlad (click aici) si se inscrie la promotie. Fara depozit, fara alte conditii, atat pentru clientii noi, cat si cei existenti. O singura mentiune: cele 50 de runde gratuite vor fi disponibile doar la slotul Shining Crown, luni, 4 noiembrie.

Cum s-ar spune, Vlad, ai mingea! Asteptam cu maxim interes urmatoarea mutare!