Free cookie consent management tool by TermsFeed

888Poker – creștere de 60% în SUA, pe luna Aprilie

Potrivit unui articol publicat de prestigioasa revistă americană Forbes, 888Poker – camera de poker online numărul 2 în lume după PokerStars, a raportat o creștere uriașă a activității în Statele Unite ale Americii. Este vorba de un procent de creștere de 60% față de luna aprilie a anului trecut, semn clar că pokerul este printre cele mai populare modalități de a petrece timpul liber pe perioada pandemiei ce a întors toată planeta pe dos.

Yaniv Sherman, unul dintre oficialii 888 Holdings – compania ce deține 888Poker, a declarat:

”Este o creștere vizibilă în activitățile zilnice ale jucătorilor de poker. Observăm trenduri similare în toate cazinourile online din lume. Este o destinație pentru jucătorii ce își doresc o relaxare, chiar la ei acasă.”

Sherman a declarat faptul ca Interstate Poker Network a observat astfel de creșteri pe toate continentele. Nu este așadar un trend ce acopera SUA, ci întregul mapamond. O astfel de evoluție a fost observată și pe teritoriul Australiei. Operatorii de gambling online estimează o creștere cu până la 67% a traficului online.

În această perioadă dificilă, pokerul online practic revine în prim plan, după o perioadă mai grea în America.

888Poker – creștere de 60% în SUA, pe luna Aprilie. Acest lucru se întâmplă după mult timp!

După cum spuneam și în paragraful precedent, pokerul a pierdut din ce in ce mai mult teren în ultimii ani. După 2011, operatorii de poker online au înregistrat pierderi masive pe teritoriul Statelor Unite. Cifrele 888Poker din ultima vreme însă sunt din ce in ce mai mari, ascensiunea începând în același timp cu izolarea.

888poker bonus 3000 ron

888Poker este gazda WSOP (World Series of Poker), cel mai important turneu de Poker ce are loc anual. În anul 2020 însă, turneul a fost amânat și nu s-a dorit o mutare în online. Se lucrează la un scenariu cu o posibilă desfășurare în toamnă, atunci când cifrele cauzate de pandemie ar putea să scadă. Nu există însă o dată oficială și oficialii WSOP așteaptă decizii ale autorităților.

Compania are șansa de a-și lărgi aria utilizatorilor în această perioadă. Tocmai de aceea, lucrează la noi modalități de a se apropia de oameni. 888Poker încearcă să ofere în această perioada o experiență unică pentru jucătorii aflați la început de drum. Pokerul online e posibil să își continue ascensiunea și după perioada de izolare, sau cel puțin așa speră Yaniv Sherman.

În România puteți juca poker online la 888poker. Primiți un bonus de 100% până la 3000 de lei la deschiderea unui cont nou, iar acesta este valabil timp de 90 de zile. În plus, zilnic puteți să vă înscrieți la turnee cu premii în bani, fără să plătiți intrare.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash