Free cookie consent management tool by TermsFeed

Amatorii de jocuri de noroc din NJ optează pentru cazino online

Pandemia de Coronavirus afectează din plin Statele Unite ale Americii. Există peste 1 milion de cazuri pe teritoriul țării, în momentul de față. New Jersey nu face excepție, iar industria pariurilor și a cazinourilor este afectată serios aici. Conform celor de la PlayNJ, sunt estimate pierderi de peste 370 de milioane de $, în industria pariurilor sportive.

Totuși, contrar acestor statistici, industria cazinourilor și a pokerului online continuă sa crească. De altfel, luna Martie a adus un profit record pentru această industrie, de 64.8 milioane de $. Nu trebuie să ne mire aceste cifre, deoarece toți pariorii s-au îndreptat către online. Dustin Gouker – unul din cei mai buni analiști de la PlayNJ, a făcut unele declarații despre această situație.

”Cazinourile online din New Jersey au o contribuție majoră în industria jocurilro de noroc. Există mii de angajați ce generază milioane pentru economia statului. Totuși, este o discrepanță uriașă între cazinoruile online și cele offline, care continuă să piardă mulți bani.”

În mod normal, în casele de pariuri din New Jersey ar fi trebui să se ruleze peste 550 de milioane de $ pe luna Martie. În schimb, cifrele abia au atins pragul de 181 de milioane, mult prea puțin față de perioadele de dinainte. Pentru o industrie ce a crescut de la an la an cu peste 50%, astfel de cifre sunt de-a dreptul dezastruoase. Mai mult decât atât, majoritatea banilor au venit în urma pariurilor pe NBA, campionat ce s-a amânat ulterior. Eric Ramsey – analist la PlayNJ – a confirmat faptul că industria cazinourilor online va continua să crească pe perioada pandemiei.

Pariorii din NJ optează pentru cazino online. Pariurile online au generat cu 89.9% mai mult în luna Martie, în New Jersey. 

Ligile profesioniste din toate sporturile fac toate eforturile pentru a reveni la normalitate. Nu se știe însă exact când vom putea vedea din nou NFL, NHL, NBA sau MLS, pe teritoriul Statelor Unite. Chiar și așa, procesul de revenire al caselor de pariuri terestre si al cazinourilor este unul de lungă durată. Pe parte de online însă, lucrurile stau cu totul altfel. În timp ce angajații cazinourilor din Atlantic City au fost trimiși acasă, camere online de poker din regiune fac încasări record. În luna Martie, acestea au generat nu mai puțin de 64.8 milioane de $.

Pokerul părea să se stingă în ultimii ani în New Jersey. Acum însă, această filieră a cazinourilor online a fost revitalizată, în contextul pandemiei. În momentul de față, în acest stat, pokerul și cazinourile online generează zilnic profituri record.

Unibet Open 2020 – mutat în online

Industria pokerului live a fost afectată peste tot în lume. Unibet Poker tocmai a făcut un anunț în acest sens, acela de a muta turneele Unibet Open 2020 în mediul online. Următorul Unibet Open, cel programat la Tallin, a fost deja combinat cu festivalul de turnee ce stă să înceapă. Intră în contul tau Unibet și participă la Unibet Online Series Mai 2020. Premiile totale se ridică la 1 milion de euro.

unibet poker online series
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash