Free cookie consent management tool by TermsFeedAscultați melodia oficială de la EURO 2020

Ascultați melodia oficială de la EURO 2020

Orice mare competiție are un imn pe măsură. La EURO 2020, melodia oficială se numește ”We Are The People”, și poartă semnături celebre.

UEFA a prezentat imnul oficial al turneului final al EURO 2020 la fotbal (11 iunie – 11 iulie), melodia ”We Are The People”, compusă de DJ-ul Martin Garrix în colaborare cu Bono, solistul lui U2, şi The Edge.

Ascultați melodia oficială de la EURO 2020

Conform unui comunicat al UEFA, imnul oficial al EURO 2020, care va debuta pe 11 iunie, la Roma, cu partida Turcia – Italia, a fost compusă pentru ”a celebra sărbătoarea şi fotbalul”.

”We Are The People We’ve Been Waiting este un cântec despre provocările cu care se confruntă lumea, încercând în acelaşi timp găsirea unei soluţii unificate la aceste probleme. Este un imn pe care îl poate cânta oricine, indiferent de locul de reşedinţă, dar va avea o relevanţă deosebită în Europa, unde ochii tuturor vor fi pe EURO 2020”, se arată într-un comunicat al UEFA.

Martin Garrix, în vârstă de 25 de ani, pe numele real Martijn Gerard Garritsen, este muzician şi producător, fiind cunoscut pentru melodiile ”Animals”, ”In the Name of Love” şi ”Wizard”, care s-au bucurat de un mare succes. El a compus şi acordurile pentru fiecare echipă care va intra în teren şi muzica pentru transmiterea competiţiei la televizor.

Viziunea lui Garrix pentru ”We Are The People” a prins viaţă când atât Bono, cât şi partenerul său U2, The Edge, au acceptat să participe la melodie. Primul a scris versurile şi a creat melodiile, iar al doilea a adăugat selecţiile principale de chitară.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

‘Directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein, a spus că ”fotbalul şi muzica au puterea de a aduce oamenii împreună. Sunt vectori de pasiune şi emoţie, iar combinaţia lor va amplifica celebrarea turneului de către fani, pe lângă atragerea unui public nou. Cu distribuţia de staruri pe care am strâns-o pentru a crea muzica oficială pentru turneu, suntem siguri că vom reuşi”.

Turneul final al EURO 2020 se va derula pentru prima oară în 11 oraşe de pe continent: Amsterdam, Baku, Bucureşti, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, Sevilla şi Sankt Petersburg.

Predicție de 1 milion de EURO la NetBet

Fiind o competitie de interes major, NetBet a pregătit o super promoție pentru clienții săi. Până în 11 Iunie 2021 te poți înscrie într-un concurs în care îți vei stabili abilitățile de predicție.

Ai șansa de a alege tabloul echipelor pe parcursul întregului turneu, iar recompensele sunt pe măsură. Marele premiu este în valoare de 1.000.000 € CASH, așadar ce mai aștepți?

Dacă ți-a plăcut articolul nostru ”Ascultați melodia oficială de la EURO 2020 ”, nu uita să îl distribui unui prieten. Tu ce parere ai de piesă, crezi că va ajunge un hit?

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash