Free cookie consent management tool by TermsFeedBET, un show live de Gambling

BET, un show live de Gambling

Industria jocurilor de noroc este într-o continuă ascensiune. Atât offline, cât și online, acest domeniu continuă să atragă anual milioane de utilizatori. De asemenea economiile multor țări depind de segmentul gamblingului, iar cei de la ESPN au lansat un nou proiect.

BET, un show live de Gambling

ESPN – una din cele mai de succes televiziuni sportive din Statele Unite ale Americii și nu numai, tocmai a adus la viață un nou show – BET. Este vorba de un program de 30 de minute ce va transmite timp de 3 seri pe săptămână pe platformele digitale. Show-ul este filmat la LINQ Hotel & Casino din Las Vegas. Astfel, amatorii jocurilor de noroc se vor bucura de un reality show de excepție, cu tematica gamblingului. La finalul lunii Septembrie primul episod a fost deja difuzat, iar feedback-ul a fost unul peste așteptări.

Fanii acestei emisiuni o vor putea urmări Luni, Miercuri și Vineri. Alături de BET, ESPN a decis să lanseze și un nou canal de Youtube, dedicat pariurilor sportive și cazinourilor.

Joe Fortenbaugh si Tyler Fulghum sunt gazdele acestui show, care este disponibil și pe aplicația mobilă a celor de la ESPN. De asemenea, episoadele pot fi urmărite pe Youtube, Facebook sau Twitter.

”BET ne va ajuta extrem de mult în conexiunea cu fanii. Am observat o creștere consistentă a audienței pentru show-urile noastre digitale în 2020. Am ales cu mare atenție studiourile acestei emisiuni, care ar trebui să fie placul telespectatorilor. Suntem foarte entuziasmați de noul proiect, unul interactiv. Extinderea audienței este prioritatea numărul 1 pentru noi” a declarat Mike Foss – director digital la ESPN.

Vlad vs Bordea – o inițiativă creativă a celor de la Vlad Cazino

Entertainment-ul și jocurilr de noroc continuă să aibă din ce în ce mai multe în comun. Este și cazul celor de la Vlad Cazino, care în această vară au realizat un parteneriat cu Cătălin Bordea – celebrul stand up-er. Astfel, simpaticul vampir ce este mascota cazinoului online a avut parte de un roast cu Bordea.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Lucrurile au fost și mai interesante, deoarece Cătălin Bordea a fost cel care a intrat în lumea animată și nu invers. Proiectul a fost primit cu entuziasm de către fani, iar compania cu siguranță va mai încerca astfel de colaborări pe viitor.

Dacă ți-a plăcut articolul ”BET, un show live de Gambling”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash