Free cookie consent management tool by TermsFeedBetano susține sportivii români

Betano susține sportivii români

Conform unui comunicat de presă emis pe data de 8 Martie 2021, Betano și-a exprimat susținerea pentru Marian Drăgulescu, Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc. Echipa de canotaj feminin, cât și gimnastul Marian vor reprezenta România la Jocurile Olimpice din Tokio.

Betano susține sportivii români

La mijlocul lunii Februarie, operatorul online Betano anunța susținerea luptătoarei Alina Vuc. Alina este una din cele mai promițătoare sportive de pe teritoriul țări noastre, ea fiind originară din Reșița. Acum, în luna Martie alți 3 sportivi importanți vor beneficia de un parteneriat cu Betano, în drumul către Tokio. Jocurile Olimpice sunt programate să înceapă în data de 23 Iulie 2021 – având durata până în 8 August. Inițial vara anului trecut ar fi trebuit să găzduiască această competiție, însă pandemia de Coronavirus a amânat evident totul.

Marian Drăgulescu este unul din cei mai titrati gimnaști din istoria României. Acesta mai are nevoie însă de medalia de aur la Jocurile Olimpice, pe care încearcă să o obțină pe tărâm japonez. Marian a reușit să dea numele unei sărituri consacrate, utilizată de foarte mulți gimnaști.

În ceea ce le privește pe Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc, ei bine cele două alcătuiesc echipa de canotaj feminin a României – la proba de dublu vâsle, categoria ușoară. Este pentru a doua oară când acest duo va participa la Jocurile Olimpice. Acum 4 ani, Gianina și Ionela au adus în țară aurul mondial, iar un an mai târziu au terminat din nou pe podium.

“Tokio este un prilej extraordinar prin intermediul căruia atleții români pot urca pe cele mai înalte culmi ale performanței sportive. Evoluțiile din cadrul jocurilor stau în centrul atenției doar câteva minute sau secunde, dar eforturile formidabile și sacrificiile pe care le-au făcut pentru a ajunge acolo sunt apreciate de mii de oameni.” a declarat Country Manager-ul BETANO România – Dragoș Mîndreci

După cum putem observa, Betano susține sportivii români. În ultima perioadă acest operator online a semnat parteneriate cu Narcis Răducan sau Ciprian Marica.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cine este Betano?

Betano este fără doar și poate un nume cheie pe piața jocurilor de noroc din România. Brandul a crescut enorm în ultimii ani, iar clienții au beneficiat de cele mai bune bonusuri de Bun Venit. În cadrul galei EGR Awards din 2019, platforma mobilă de cazino online & pariuri sportive Betano.com a fost desemnată drept numărul 1.

Pe lângă parteneriatele din România amintite mai sus, Betano are în portofoliu cluburi de fotbal precum Olympiakos, PAOK, Braga, Maritimo, Atletico Mineiro, Apollon Limassol sau Pafos.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash