Free cookie consent management tool by TermsFeed

Când se deschid agențiile loto? Știai că poți paria pe loterii internaționale?

UPDATE 11 Iunie, OFICIAL: Premierul României a anunțat data de 15 iunie ca fiind cea la care se deschid sălile de joc din România, agențiile de pariuri stradale și agențiile Loto.


Începând cu data de 15 Mai 2020, România a părăsit starea de urgență. Implicit, a intrat în vigoare starea de alertă, care presupune unele măsuri de relaxare. Au fost deschise cabinetele stomatologice, frizeriile, saloanele de înfrumusețare, muzeele și magazinele comerciale cu intrare separată.

Casele de pariuri stradale, cazinourile offline, agențiile loto, terasele & restaurantele sau cinematografele rămân încă închise. Este primul pas pentru revenirea la normalitate, însă nu putem vorbi nici pe departe despre un punct final al pandemiei. Populația trebuie să fie în continuare responsabilă, fapt pentru care unele instituții rămân închise.

Când se deschid agențiile loto?

Nu există o dată oficială, însă se speculează inceputul lunii Iunie. Cel mai probabil, dacă rata de infecții cu coronavirus își continuă trendul descendent, agențiile loto se vor deschide în perioada 1-15 iunie, concomitent cu agențiile de pariuri offline și anumite cazinouri terestre.

Până atunci, poți să pariezi online pe cele mai populare loterii internaționale din țări precum SUA, Italia, Grecia, Polonia și multe altele la NetBet (Licența nr. 1160651W000195 emisă de ONJN, valabilă până pe 30.06.2026).

Știi că poți paria pe loterii online? Vezi de ce NetBet e cea mai bună alegere, pe ce loterii internaționale poți paria la orice oră și cum pariezi, pas cu pas.

NetBet îți oferă acces la cele mai bune loterii internaționale în momentul de față. Există varietate și dinamism în fiecare oră, iar Bonusul de Bun Venit este de 100%, în limita a 2.000 de RON + până la 300 Free Spins.

De ce să alegi NetBet pentru a paria pe loterii online?

  • Una din cele mai bune platforme de jocuri online
  • Cea mai bogată selecție de jocuri de casino, pariuri și loto online
  • Miza minima 1 RON pe bilet
  • Poți juca 8 numere într-o combinație și maxim 15 numere pe bilet
  • Șanse reale de câștig – fiecare bilă primește o cotă
  • Ai la dispoziție și statistici pe numere
  • Aplicațiile NetBet pentru Android și iOS îți permit acces la jocurile preferate de oriunde
Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Top loterii pe care poți paria la NetBet

  • Grecia Kino (20/80) – se află în topul amatorilor jocurilor de noroc. Se extrag 20 de numere dintr-un total de 80, iar extragerile se efectuează extrem de rapid. Poți paria din 5 în 5 minute, așa că nu va trebui să aștepți pentru a-ți încerca norocul
  • Polonia Multi (20/80) – la fel ca precedenta, se extrag 20 de numere. Se efectuează două extrageri, la 15:00 și 22:40 și le veți găsi sub denumirile de Polonia Multi 1 & Polonia Multi 2.
  • Win For Life 10/20 – jocuri din Italia ce au loc din oră în oră, în intervalul 08:00-24:00. Se extrag 10 din 20 de numere, împreună cu unul singur denumit Il Numerone.
  • Ai la dispoziție zeci de loterii diferite. Doar din Statele Unite ale Americii sunt 30, iar din Italia 14

Cum pariezi online pe loterii? Uite cât de simplu este:

2. Apasa pe sectiunea LOTO si imediat vei avea acces la pagina cu loterii

3. Selecteaza loteria dorită și apoi numerele pe care vrei să pariezi

4. În partea dreaptă este creat automat un bilet de pariuri. Introdu miza dorită – minim 1 leu – și plasează pariul. Asta e tot!

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Când se deschid agențiile loto?”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și multă inspirație!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash