Free cookie consent management tool by TermsFeedÎntrebarea „ce păcănele sunt în formă” are acum un răspuns: RTP LIVE

Întrebarea „ce păcănele sunt în formă” are acum un răspuns: RTP LIVE

Una din cele mai frecvente întrebări legate de cazinouri online este „Ce păcănele sunt în formă azi”? La prima vedere pare o întrebare la care nu poate exista un răspuns corect, pentru că orice slot poate să „dea” oricât și oricând sau, la fel de bine, să te „mănânce” rapid.

Totuși, sunt ore și zile în care unele sloturi par mai „prietenoase” decât în mod normal, iar altele nu dau nimic, iar acum ne putem face o idee despre acest lucru bazându-ne pe date reale, concrete, înregistrate în timp real. Vorbim despre funcția RTP LIVE – inventată mai demult în Europa și prezentă acum în România la Maxbet, unul din cele mai apreciate cazinouri licențiate ONJN.

1. Cum vezi care păcănele dau multe câștiguri și care nu: Intră pe Maxbet cu datele tale sau deschide cont de pe poza de jos

2. Click pe promoția Nou: Live RTP și apoi pe butonul roșu VEZI AICI

3. Verifică procentele afișate sub fiecare slot și Spor la treabă!

Sunt 4 secțiuni și totul e foarte simplu și clar

  • Hourly Hot – Primele 12 păcănele cu cel mai mare RTP din ultima oră
  • Hourly Cold – Primele 12 păcănele cu cel mai slab RTP din ultima oră
  • Daily Hot – Primele 12 păcănele cu cel mai mare RTP din ultimele 24 de ore
  • Daily Cold – Primele 12 păcănele cu cel mai slab RTP din ultimele 24 de ore

Ce este RTP?

Return To Player (RTP) este procentul de plată care se întoarce către jucători. Pe scurt, acesta e calculat în baza rulajului la un slot efectuat pe termen lung (săptămâni, luni) în toate cazinourile la care este prezent.

Înseamnă asta că la un slot cu RTP de 96% nu poți pierde mai mult de 4 RON dacă dai 10 rotiri pe 10 RON (un total de 100 RON)? Bineînțeles că NU! Poate că tu nu prinzi nici cel mai mic premiu din 100 RON mizați, însă în altă parte, alți jucători câștigă și alții pierd – dar toată filozofia RTP-ului se rezumă la ceva de genul – din 1.000.000.000 RON mizați la un slot cu RTP 96%, cazinoul și providerul primesc 4%, restul se întorc în premii la jucători și ciclul continuă.


Nu știm dacă ne va ajuta în vreun fel toată treaba asta, dar ne-am gândit că ar fi bine să știți și voi. În orice caz, nu uitați proverbul cu sacul și pomul lăudat și nici de regula de aur la păcănele – jucați doar banii care vi-i permiteți! Întotdeauna!


La stabilirea RTP-ului Live se ia în calcul doar mize mari – detalii pe pagina ofertei Maxbet.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash