Free cookie consent management tool by TermsFeedCele mai bune sloturi Novomatic. Top 3.

Cele mai bune sloturi Novomatic

Novomatic este unul dintre cei mai de succes producători de sloturi. Gama de jocuri ca la aparate care țin de acest provider sunt clasice și oferă o volatilitate ridicată. Poate numele Novomatic nu vă spune nimic, el fiind asociat în mediul online cu sloturile GreenTube.

Cele mai bune sloturi Novomatic vă sunt cunoscute și din offline. Printre cele mai populare sunt Sizzling Hot Deluxe, Lucky Lady s Charm Deluxe, Dolphin s Pearl Deluxe, Book of Ra Deluxe sau Pharaoh s Tomb.

Cele mai bune sloturi Novomatic: Sizzling Hot Deluxe

Un slot clasic și foarte popular, Sizzling Hot Deluxe are fructele drept temă principală. Lansat de Novomatic pe 13 noiembrie 2007, a devenit unul dintre cele mai cunoscute din mediul online. Acțiunea se desfăsoară pe cinci role și tot atâtea linii de plată, unde se pot câștiga premii consistente. Cel mai mare castig al jocului este oferit la cinci septari pe linie si ajunge la 200.000 RON pe miza maximă.

Cele cinci linii de plată oferă recompensa în momentul când cel puțin două cirese sau alte trei simboluri identice din celelalte simboluri sunt consecutive pe linia de plată. Dar nu oricum, ci în ordine, de la stânga către dreapta.

Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot

Pacanele gratis: Lucky Lady’s Charm Deluxe
5.0/5
Pacanele gratis: Lucky Lady’s Charm Deluxe

Cele mai bune sloturi Novomatic: Lucky Lady s Charm Deluxe

Aventura din jocul ca la aparate Lucky Lady’s Charm Deluxe se poartă pe un lac idilic dintre dealuri și este învăluit într-o nuanță roz. Este un joc lasat de foarte mult timp, mai exact la începutul lui 2010 a apărut pe piața de cazino. Acesta propune un RTP de 95.13% și o volatilitate medie-ridicată. Modul de joc este foarte simplu. Sunt cinci role, iar pe fiecare în parte sunt stivuite câte trei simboluri.

Printre cele mai căutate simboluri este Scatter-ul, care este reprezentat de o bilă roz, care declanșează 15 Jocuri Gratuite X3 multiplicator. Însă cea mai bună plată este făcută de către o întreagă linie de femei blonde, care reprezintă simbolul Wild și îți aduce un câștig de 900 X miza.

Cele mai bune sloturi Novomatic: Book of Ra Deluxe

Dacă spui Novomatic sau GreenTube, atunci identifici acest provider cu jocul ca la păcănele Book of Ra, unul dintre cele mai cunoscute. Este și unul dintre cele mai vechi jocuri care au continuitate și la păcănele online.

În aprilie 2020 s-au împlinit 12 ani de când Book of Ra a apărut pe piața sloturilor video. RTP este 95,1%, iar volatilitatea este medie.

Desfășurarea acțiunii are loc pe cinci role, pe fiecare dintre aceste fiind stivuite câte trei simboluri diferite. Funcția specială se declanșează direct în momentul în care trei simboluri Scatter sunt stivuite într-o singură rotire completă. În acel moment 10 Jocuri Gratuite se vor activa. Un simbol este selectat aleatoriu, iar stivuirea lui pe rolă îl face să se extindă pe întreaga coloană.

Book of Ra – Joaca gratuit
5.0/5
Book of Ra – Joaca gratuit

Unde poți juca sloturile Novomatic pe bani reali?

Piața jocurilor de noroc este una dintre cele mai dezvoltate din lume. La începutul secolului, acestea au intrat în forță și pe internet, iar acum ai cele mai tari jocuri ca la aparate direct din sufrageria ta. Poți face asta accesând site-urile cazinourilor de top. Cele 2 cazinouri online  licențiate ONJN de mai jos îți oferă foarte multe jocuri ca la aparate, printre care si cele mai populare titluri de la Novomatic. La fiecare dintre ele, ai parte de bonusuri de bun venit excelente.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash