Free cookie consent management tool by TermsFeedCharlie Chance in Hell to Pay – noul slot lansat de Play’n GO

Charlie Chance in Hell to Pay – noul slot lansat de Play’n GO

Play`n GO este o companie suedeză ce a apărut în anul 1997. La început, scandinavii s-au concentrat pe cazinourile offline, deoarece online-ul părea ceva futuristic în acei ani. Din 2004 încoace însă, Play`n GO reprezintă un nume important în online. Jocurile acestui dezvoltator sunt disponibile pe PC, telefoane mobile sau tablete în 30 de limbi diferite. Pentru a face o incursiune în istoria companiei și a afla cu exactitate cine este Play`n GO, vă invităm să accesați acest articol!

Charlie Chance in Hell to Pay – noul slot lansat de Play’n GO

La doar 5 săptămâni după lansarea Ring of Odin, dezvoltatorul suedez propune un nou titlu interesant. Aceștia tocmai ce au anunțat slotul video Charlie Chance in Hell to Pay. Compania cu sediul în Vaxjo încearcă să inoveze cu o temă unică, inspirată din perioada retro a cazinourilor.

Jocul este dezvoltat pe 3 rânduri și 3 coloane, amintind astfel de primele sloturi din lume. RTP-ul este 96.23%, iar simbolurile sunt foarte atractive. Întâlnim fructe precum mere, struguri, cireșe sau lămâi. De asemenea este prezent numărul ”666”, din moment ce tema principală a slotului este un infern retro. Simbolul special este cel Wild, care poate declanșa câștiguri importante. Așa cum ne-au obișnuit, oficialii Play`n Go au emis un comunicat de presă despre noul slot lansat:

”Charlie Chance in Hell to Pay reprezintă o adiție importantă pe piața sloturilor. Este un joc simplu și amuzant, iar grafica este excelentă. Cu siguranță conceptul retro inspirat din desene animate va fi pe placul utilizatorilor. Noul slot reprezintă o îmbinație perfectă între sloturile clasice și funcțiile moderne. Putem spune că vom uni generațiile vechi și cele noi iubitoare de păcănele!” – a declarat Johan Tornqvist.

Cele mai importante sloturi Play’n GO

Gigantul suedez are un portofoliu bogat și reprezintă un dezvoltator important în lumea gamblingului. Book of Dead este un titlu ce s-a bucurat de un succes imens printre amatorii jocurilor de noroc. Slotul produs de nordici are o tematică intrigantă, centrată pe Egiptul Antic. Alături de temă, grafica jocului este cea care a contribuit decisiv la succesul său. Acesta este dispus pe 3 rânduri & 5 coloane și are un RTP de 96.21%.

Jocuri ca la aparate: Book of Dead
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Book of Dead

Întâlnim aici simbolurile clasice, de la 10 la A. Aventurierul Rich Wilde & Cartea Morților sunt și ele prezente. Pictograma personajului principal este cea mai atractivă, aceasta aducând până la 5000 x miza, atunci când apare de 5 ori.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Play`n Go pe bani reali?

Unibet, Betano și Netbet reprezintă trei cazinouri importante din România, unde poți testa sloturile Play`n Go pe bani reali.

Unibet are o vechime de peste 20 de ani pe piața internațională de gambling. Acest operator online licențiat de ONJN în România își întâmpină clienții cu un bonus de Bun Venit de 100%.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Betano oferă clienților noi un bonus de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON. Compania a avut colaborări importante cu fotbalul din România, fiind sponsor al Ligii 1, U. Craiova sau FCSB.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Netbet și-a început aventura pe piața din România în anul 2015. De atunci, acest operator online atrage clienții prin promoții constante, bonusuri interactive și diferite concursuri.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ți-a plăcut articolul nostru ”Charlie Chance in Hell to Pay – noul slot lansat de Play’n GO!”, nu ezita să ne ajuți cu un LIKE & SHARE. Îți dorim mult succes!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash