Free cookie consent management tool by TermsFeedComisioane noi la ING pentru jocurile de noroc

Industria jocurilor de noroc online a evoluat mult în ultimii ani. Amatorii gambling-ului din România preferă mediul online, acolo unde este simulată perfect experiența cazinourilor offline.

Recent, NetBet a decis să introducă dealeri live, pentru o atmosferă inedită. Astfel clienții pot avea adrenalina unui joc din locațiile terestre.

Comisioane noi la ING pentru jocurile de noroc

Evident, băncile din România joacă un rol important în acest domeniu. Clienții sunt foarte atenți la serviciul bancar pe care îl utilizează, în privința comisioanelor. ING a luat o hotărâre drastică ce va intra în vigoare în luna Aprilie.

comision ing

Evident, toate domeniile jocurilor de noroc sunt afectate de această decizie. Este și cazul utilizatorilor de cazino online, care trebuie acum sa plătească un comision destul de mare. Din păcate, această industrie reprezintă încă un subiect taboo și stârnește semne de întrebare.

Toate aceste suspiciuni nu sunt fondate, deoarece industria jocurilor de noroc din România este reglementată și contribuie la bugetul statului. Spre exemplu, după deciziile luate în 2020 cu privire la Coronavirus, statul român a riscat pierderi de 100 de milioane de euro!

Din 25 Mai 2021, ING va introduce următoarele comisioane pentru jocurile de noroc:

  • Pentru conturile în RON3.9 RON + 1.9% din suma tranzacției
  • Pentru conturile în EURO0.8 EURO + 1.9% din suma tranzacției

Prin aceste comisioane noi la ING pentru jocurile de noroc, putem vorbi de o discriminare a amatorilor gamblingului. Astfel de impozite nu sunt justificate, cu atât mai puțin într-o industrie vitală pentru economia României. Transparența caracterizează sectorul gamblingului din țara noastră, iar regulile sunt respectate cu strictețe.

Fie că vorbim de online sau offline, industria jocurilor de noroc s-a conformat mereu la toate normele de siguranță și a oferit suport tehnic clienților. AICI poți găsi o listă a celor mai bune cazinouri online din România.

Scurt istoric ING

ING are o experiență de aproape 30 de ani. Compania a fost fondată în anul 1994, în Olanda. În prezent clienții acestui grup bancar se întind pe mai multe continente, pecum Europa, Australia, Asia sau America de Nord & Sud.

În românia ING a intrat după 1989, iar de atunci a atras mii de clienți. Cu siguranță însă amatorii jocurilor de noroc nu vor aprecia această decizie.

În cazul în care apreciezi articolul ”Comisioane noi la ING pentru jocurile de noroc”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Tu ești de acord cu noile comisioane?

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash