Free cookie consent management tool by TermsFeedDan Murariu, despre Turneul Solidarității Unibet și viața în poker

Dan Murariu, despre Turneul Solidarității Unibet și viața în poker – Interviu Cazino365.ro

Dan Murariu, unul dintre cei mai buni jucători de poker din România, a vorbit, într-un interviu acordat Cazino365.ro, despre Turneul Solidarității Unibet, dar și despre viața ca jucător profesionist.

Dan Murariu va participa, duminică de la ora 19:00, la Turneul Solidarității Unibet, eveniment organizat de Unibet Poker și Pokerfest în scopuri caritabile, în urma căruia sumele de buy-in vor fi donate spitalelor din România. De asemenea, Unibet a decis să dubleze fiecare buy-in și astfel fondurile donate vor crește.

Despre Turneul Solidarității Unibet și viața ca jucător de poker am avut ocazia să vorbim cu Dan Murariu, ambasadorul Unibet.

Iată interviul pe care Dan Murariu ni l-a acordat:

Cât de important este că și comunitatea pokerului din România strânge rândurile și își unește forțele în această perioadă dificilă?

turneu unibet poker

Orice ajutor pentru cei care luptă cu adevărat contra coronavirusului e binevenit. Încercăm să adunam o sumă cât mai mare și cu acești bani să ajutăm cadrele medicale care au nevoie.

Ce așteptări ai de la Turneul Solidarității Unibet?

Sper să participe cât mai mulți oameni și să facă rebuyuri fară număr. Pentru cei cu buget mai limitat pe lângă faptul că pot dona 2-3 euro au șansa să câștige o intrare la ediția online a următorului Unibet Open în valoare de 1100 Euro. Mă aștept la minim 500 de jucători.

turneu poker unibet 19 aprilie

Joci poker de 15 ani. Cum au fost începuturile?

Nu îmi vine să cred că au trecut 15 ani de atunci în care multe lucruri s-au intâmplat. Și bune și rele. Începutul meu în poker a fost pur întâmplător. Obișnuiam să pariez și mergând pe la internet cafeuri am descoperit Texas Holdemul. Curiozitatea m-a făcut să încerc și pentru că erau foarte multe turnee gratis cu premii destul de bune pentru acea perioadă am început să joc zilnic.

Cum ai primit porecla Agentu?

A fost doar un nick pe care l-am folosit la început și apoi am rămas atașat de el.

Care a fost declicul? Când ți-ai dat seama că vrei să faci din poker o carieră?

Declicul a fost când am câștigat un loc 4 la un turneu de 30$ și pe lângă premiul de aproximativ 1000$ (pentru care am așteptat 2-3 săptămâni să îi primesc) am mai primit un iPod 1. La acel moment cred că erau foarte puțini care aveau așa ceva în România. Pentru mine a fost ceva absolut impresionant. iPodul avea 30GB în condițiile în care hard-diskul calculatorului meu avea 2GB. Practic nu mi-am dat seama că vreau să fac o carieră decât după ce am făcut-o. Trecuseră ani buni până când am fost convins că se poate trăi din poker.

În 2005, pokerul era înca la început în România. Te-a inspirat vreun jucător din afară? Ai avut vreun model?

Practic Texas Holdemul nu exista în România  în 2005.  O bună perioadă de timp nu am știut vreun nume de jucător celebru, nici măcar nu știam că există turnee live.

Există vreun turneu dintre cele pe care le-ai câștigat care a rămas mai special pentru tine?

De la fiecare turneu câștigat rămâi cu o amintire frumoasă. În special de la cele live pentru că sunt mai rare, ai parte de un trofeu și puțin mai multă atenție mediatică. Unibet Open St. Maarten 2012 ramâne victoria mea de suflet.

A fost al 2-lea Unibet Open câștigat într-o locație absolut superbă și cu un format puțin mai relaxat față de celelalte turnee. Turneul începea la ora 16:00 și se jucau doar 6 leveluri într-o zi cu dinner break după 4.

Cum este atmosfera din timpul turneelor când nu sunteți la mese?

Depinde mult de locație și de compania pe care o ai. Faci cam ce ai face într-o vacanță obișnuită. Câteodată în cazurile fericite nu ai timp absolut de nimic. Asta înseamnă că termini ziua de turneu și nu prea iți mai rămân multe de făcut. Stai la o bere, mai povestești niste mâini după turneu și deja vezi că e 2-3 noaptea.

Sunt sigur că primești multe întrebari din partea celor care sunt la început. Care este principalul sfat pe care îl oferi unui începator?

Că pokerul nu e doar un joc și ca să devii bun trebuie muncă, foarte multă muncă. Când spun muncă înțeleg studiu, joc, analiză și de la capăt.

Este mai dificil să joci acum poker online decât în urma cu 10-15 ani?

Să joci e la fel de ușor :). Dacă vorbim despre a juca și a câștiga atunci da e din ce în ce mai greu. Valoarea medie a jucătorilor a crescut foarte mult. Apar destul de mulți jucători tineri care au absolut toate informațiile disponibile și într-un timp relativ scurt pot deveni competitivi.

Când ar trebui să facă un jucător trecerea de la poker online la turneele live?

Când se simte el confortabil. La live nivelul de joc este mai scăzut plus că ai mai multe avantaje. Cel mai important e că joci sigur  contra aceluiași jucător până la sfârșitul turneului. Online nu știi cine e la butoane când turneul ajunge în fazele finale și din păcate nu cred că se poate face ceva în privința asta.

Turneul Solidarității Unibet: Joacă poker în scopuri caritabile!

Pentru a ajuta cadrele medicale din România, Unibet Poker și Pokerfest organizează, duminică, 19 aprilie, de la ora 19:00, un turneu de poker caritabil.

Prețul de intrare este de doar 1 euro, iar 90% din încasări vor fi donate spitalelor din România.

În plus, Unibet a luat decizia de a dubla suma acumulată. Cu alte cuvinte, fiecare buy-in în acest turneu va direcționa 2 euro către spitalele din Romania.

Cum te poți înscrie la Turneul Solidarității Unibet?
  1. Iți trebuie un cont la Unibet. În cazul în care nu ai cont, iți poți face unul accesând acest link.
  2. Deschizi Unibet Poker, din aplicație sau direct din browser.
  3. Apeși pe Tournament – Full Schedule
  4. Tastezi TURNEU în secțiunea de căutare
  5. Turneul Solidarității Unibet iți va fi afișat și te poți înscrie
Ce premii poți câștiga la Turneul Solidarității Unibet?

Locul 1 – Ticket Unibet Open în valoare de €1.100

Locurile 2-3 Ticket Satelit €250 Unibet Open

Locurile 4-10 Ticket Satelit €50 Unibet Open

Locurile 11-20 Ticket Satelit €25 Unibet Open

Locurile 21-50 Ticket Satelit €4 Unibet Open

Locurile 51-100 Ticket Satelit €1 Unibet Open

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dan Murariu, unul dintre cei mai buni jucători de poker din istoria României

Dan Murariu Turneul Solidarității Unibet
Dan Murariu Interviu Cazino365.ro

Dan Murariu a început să joace poker în 2005, într-o perioadă în care acest fenomen era încă la începuturile sale în România.

A avut o ascensiune fulminantă, iar în 2012 a fost numit ambasador Unibet. Din 2017 a redevenit ambasador Unibet, rol pe care îl are și în zilele noastre.

Dan Murariu este considerat unul dintre cei mai buni jucători de poker din istoria României, având câștiguri de aproximativ 1.5 milioane de dolari la turnee live și de peste 2 milioane de dolari în mediul online.

Cel mai mare câștig la un turneu live s-a ridicat la 188.459 de dolari, obținuți după ce a ocupat locul 2 în Main Event-ul IPT San Remo.

Dan Murariu este un obișnuit al circuitului Unibet și ajunge adesea la mesele finale.

Când nu joacă poker, Dan Murariu iubește sportul și adoră să petreacă timpul în familie.

Dacă ți-a plăcut articolul „Dan Murariu Interviu Cazino365.ro” și vrei să crești numărul de jucători la Turneul Solidarității, Like & Share! Mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash