Free cookie consent management tool by TermsFeedDistanțare între jucătorii din cazinouri – Signs4U propune o soluție

Distanțare între jucătorii din cazinouri – Signs4U propune o soluție

Redeschiderea cazinourilor din întreaga lume este doar o chestiune de timp. Economia globală încearcă să se refacă din mers, la fel și industria jocurilor de noroc, sector în care lucrează foarte multe persoane. Până la redeschidere însă, puteți găsi în online toate jocurile favorite.

Pe plan mondial, una dintre cele mai fierbinți teme de discuție la ora actuală este cea legată de modul în care se pot relua, în condiții de maximă siguranță, activitățile din toate domeniile (industrie, turism, sport etc).

Guvernele vor permite astfel și cazinourilor offline să își reia activitatea în următoarea perioadă de timp, însă cu unele măsuri de prevenție. Evident, sănătatea clienților și a angajaților va fi pe primul loc și în acest domeniu. De aceea, sălile de joc terestre vor fi reamenajate și se vor implementa măsuri stricte pentru a se evita la maxim răspândirea infecției Covid 19.

Distanțare între jucătorii din cazinouri – Signs4U propune o soluție

Signs4U pare să aibă soluția optimă pentru distanțarea socială din cazinouri. Compania ce are sediul în Olanda reprezintă un expert în domeniul jocurilor online. Aceștia se ocupă de o serie de cazinouri importante de pe mapamond. De la luminile atrăgătoare, la decorul atractiv, S4U este responsabilă de elementele vizuale ale cazinourilor. Signs4U are o experiență de peste 25 de ani în domeniu, o garanție pentru această soluție inovativă a lor.

Compania olandeză a decis să dezvolte un divizior de separare pentru sloturile din cazinouri. Vorbim de un Play Shield, adaptabil ușor la orice tip de slot, din orice cazinou. De altfel, acesta va putea fi utilizat și pentru mesele de poker, ruletă sau orice altă activitate. Acest design inovativ va putea încuraja distanțarea socială din cazinouri și va ajuta la păstrarea unei siguranțe pentru clienți. Mai mult decât atât, peretele separator va putea fi personalizat pe culorile dorite. Este un aspect important pentru o companie care pune mare preț pe aspectul vizual.

EXEMPLU UTILIZARE PLAY SHIELD

signs4u
Martin Spies (CEO Signs4U), despre acest proiect, conform celor de la yogonet:

”Este probabil ca după încheierea pandemiei de Covid-19, jucătorii să pună mare preț pe spațiul personal și să fie mai conștienți. Play Shield-ul nostru le va oferi siguranța necesară pentru a se putea bucura în continuare de jocurile favorite. Peretele despărțitor va fi realizat din plexiglas, astfel că nu putem spune o cantitate exactă ce va putea fi fabricată. Ne vom baza pe principiul – primul venit, primul servit.”

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Rămâne de văzut dacă această măsura va fi adoptată și implementată și pe teritoriul țării noastre. Nu se cunoaște o dată exactă a redeschiderii cazinourilor stradale din România, în momentul de față. Până atunci, vă recomandăm să accesați jocurile favorite în mediul online, la operatorii licențiați ONJN.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash