Free cookie consent management tool by TermsFeedGermania pregătită pentru redeschiderea cazinourilor

Germania pregătită pentru redeschiderea cazinourilor. Vezi video!

*Cifre preluate de pe worldometers.info

Cu 130.600 de pacienți recuperați dintr-un total de 165.000 infectați și „doar” 6.812 morți (în Franța, de exemplu, s-au înregistrat peste 24.000 de decese la un număr aproximativ egal de îmbolnăviri – 168.396), Germania este pe cale să învingă pandemia de coronavirus, cel puțin pentru moment. Asta deoarece nimeni nu știe ce va urma după ridicarea restricțiilor.

Astfel, Bundesliga, campionatul de fotbal intern, s-ar putea relua cât de curând – era cât pe-aici să se reia pe 9 mai, însă guvernul a decis pe ultima sută de metri să se mai aștepte puțin -, iar germanii se pregătesc intens pentru ridicarea restricțiilor și în alte sectoare de activitate.

Unul dintre ele este cel al jocurilor de noroc. Ca și la noi în țară și mai peste tot în lume, sălile de jocuri terestre din Germania au fost închise în ultimele aproximativ două luni. Atât amatorii de jocuri, cât mai ales patronii și angajații, doresc reluarea activității cât mai repede cu putință, astfel că se fac tot felul de planuri pentru redeschidere.

Zilele trecute, Die Deutsche Automatenwirtschaft (DAW) a postat un videoclip în care sunt prezentate măsurile importante ce se vor implementa odată cu redeschiderea sălilor de joc din Germania. Evident, este vorba de măsuri menite să limiteze la maxim răspândirea noului corona virus.

Ce măsuri pregătesc nemții pentru reluarea activității în sălile de joc

Videoclipul a fost realizat pentru ca politicienii să înțeleagă că măsurile pregătite au șanse foarte mari să fie foarte eficiente în prevenirea și combaterea transmiterii infecției COVID 19.

Acesta arată în mod clar cele mai bune practici pe care trebuie să le urmeze toate locațiile de gambling terestre, pentru a păstra clienții în siguranță. Pe de altă parte, sunt explicate diferite măsuri de igienă care pot fi puse în aplicare în cel mai scurt termen. Printre cele mai importante se numără:

  • Dezinfectarea ecranelor de joc de fiecare dată când clienții se ridică
  • Purtarea obligatorie a măștilor pe față
  • Păstrarea distanței sociale prin amplasarea aparatelor de joc la distanță corespunzătoare.

DAW solicită ca toate cele peste 9.000 de săli de joc să fie redeschise, cu respectarea noilor măsuri, iar videoclipul urmărește să demonstreze că acest lucru este posibil.

Georg Stecker, CEO al DAW, a declarat:

„Din punct de vedere al prevenirii infecțiilor, sălile de joc au avantajul important că, în marea lor majoritate, corespund deja principiului distanțării sociale. În plus, propunem măsuri suplimentare pentru consolidarea protecției împotriva infecțiilor, deoarece protejarea jucătorilor noștri este o prioritate maximă. ”

Acesta a mai adăugat că, după închiderea sălilor legale de jocuri, mulți dintre amatorii de jocuri s-au îndreptat către locații ilegale. Jucătorii trebuie readuși către zona legală. Pentru ca acest lucru să fie posibil, cele aproximativ 9.000 de săli de jocuri licențiate trebuie redeschise. Desigur, cu respectarea în permanență a măsurilor prezentate și prudență maximă.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash