Free cookie consent management tool by TermsFeed

Greentube a achiziționat majoritatea criptomonedelor CashBet

Greentube, parte a NOVOMATIC Interactive – una din cele mai mari companii de tehnologie din industria gamingului a finalizat achiziția majorității criptomonedelor CBC – CashBet Coin și a tehnologiilor sale blockchain, se arată într-un comunicat de presă publicat chiar pe site-ul oficial al companiei.

Achiziția va permite celor de la Greentube să utilizeze criptomonede în cadrul portofoliului de jocuri și vine ca urmare a integrării cu succes a CBC împreună cu brandul său principal GameTwist, anul trecut. Cazinoul social (una din cele mai mari comunități de jocuri online din lume) oferă clienților posibilitatea de a utiliza criptomonede ca metodă alternativă de plată în cadrul fiecărei piață pe care operează, permițând jucătorilor să achiziționeze credite Twist folosind CBC la cele peste 400 de jocuri din colecție.

Greentube a achiziționat majoritatea criptomonedelor CashBet
Greentube a achiziționat majoritatea criptomonedelor CashBet

Imediat ce Greentube a achiziționat majoritatea criptomonedelor CashBet, Michael Bauer, Chief Games Officer la Greentube, a declarat:

„Achiziția Trezoreriei CashBet Coin ne permite extinderea utilizării soluțiilor blockchain și evaluăm răspândirea în portofoliul nostru de cazino B2C pentru a îmbunătăți experiența clienților. Am luat în calcul dorința din ce în ce mai mare a jucătorilor de a avea la dispoziție criptomonede ca opțiune de plată, iar integrarea cu succes a CBC pe GameTwist a demonstrat avantajele tehnologiei pentru Social Gaming. ”

De cealaltă parte, Ed Brennan, președintele CashBet Coin, a declarat:

„Prezentul acord completează parteneriatul nostru în derulare cu Greentube și atestă excelența tehnică și versatilitatea CBC. Având în vedere dimensiunea impresionantă a bazei de utilizatori și a operațiunilor companiei, achiziția va permite dezvoltarea tehnologiei în continuare. Cu CBC aflată acum sub controlul unui lider al industriei globale de iGaming, așteptăm cu nerăbdare să vedem mult mai multe integrări pe produsele și serviciile sociale Greentube. ”

Parte a Grupului Novomatic Interactive, Greentube este o companie de a făcut primii pași în sectorul de gaming în 1998, atunci când lansa jocul 3D Ski Challenge. La vremea respectivă, compania se numea Dürrschmid & Reisinger OEG, urmând ca în anul 2.000 să-și schimbe titulatura în Greentube Internet Entertainment Solutions AG. Zece ani mai târziu, ca urmare a pasiunii permanente privind transformarea industriei de gaming, Greentube se alătura Grupului Novomatic.

Greentube și Novomatic sunt furnizori de conținut pentru foarte multe cazinouri online, atât pe plan internațional, cât și în România. Cele mai cunoscute jocuri lansate de-a lungul timpului sunt Book of Ra (Greentube 2005), Lucky Lady’s Charm (Greentube 2010) și celebrul joc cu șeptari Sizzling Hot (Greentube 2007).

Book of Ra – Joaca gratuit
5.0/5
Book of Ra – Joaca gratuit
Pacanele gratis: Lucky Lady’s Charm Deluxe
5.0/5
Pacanele gratis: Lucky Lady’s Charm Deluxe
Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash