Free cookie consent management tool by TermsFeedLightning Joker – noul slot lansat de Yggdrasil în 2020!

Yggdrasil a apărut pe piața jocurilor de noroc în anul 2013. În primii 3 ani, compania a dezvoltat aplicații de sharing pentru Social Media și promoții diverse, precum BOOST In-Game. În 2019, scandinavii au câștigat premiul B2B Award, așadar observăm o continuă ascensiune. Pentru a afla mai multe despre cine este Yggdrasil, vă invităm să accesați acest articol!

Lightning Joker – noul slot lansat de Yggdrasil în 2020!

Compania a decis să anunțe un nou slot, ce poate oferi până la 10.000 x miza inițială a jucătorilor. Lightning Joker este cu siguranță o adiție importantă la portofoliu și vom vedea imediat de ce.

Slotul urmează o schemă a păcănelelor clasice, de 3 rânduri și 3 coloane. RTP-ul este de 96.3%, unul destul de ridicat. Drept simboluri, întâlnim câteva clasice, precum struguri, lămâi, cireșe, lubenițe, stele sau șeptari. Există și simbolul Wild, dar și cel Joker, care prezintă și imaginea slotului. De asemenea, Lightning Joker are opțiunea Turbo Spin, care oferă câștiguri uriașe, până la 10.000 x miza.

Într-un comunicat de presă emis săptămâna precedentă, Jonas Strandman (oficial Yggdrasil) a făcut următoarele dezvăluiri:

”Lightning Joker este cu adevărat un slot electrizant și inovativ. Reprezintă o adiție importantă la portofoliul nostru, iar noi vom continua să ne dezvoltăm. Grafica este una simplă și elegantă, ce ar trebui să fie pe placul jucătorilor. Câștigurile sunt pe măsură, așadar avem rețeta unui slot ce ar trebui să se bucure de succes!”

Cele mai populare sloturi ale celor de la Yggdrasil!

Având origini scandinave, compania a dezvoltat o afinitate către jocuri bazate pe cultura nordică. În acest caz vorbim de Vikings Go Wild & Vikings go to Hell, iar tematica este evidentă. Cele două sunt centrate pe celebrii vikingi și armele lor. De asemenea, drept simboluri întâlnim cufere cu comori sau monezi de aur. Ambele sloturi sunt dispuse pe 4 rânduri & 5 coloane, iar RTP-ul acestora este de 96.03% respectiv 96.10%.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Yggdrasil pe bani reali?

Vlad Cazino reprezintă un cazino de top licențiat pe teritoriul României. Acest operator online face parte din Kindred Group și împarte aceeași licență de funcționare cu Unibet. Este primul cazino ce prezintă o tematică românească, această opțiune contribuind la succesul celor de la Vlad Cazino.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Vlad Cazino oferă noilor utilizatori un Bonus de Bun Venit de 100%, în limita a 999 RON. De asemenea, te poți bucura de 101 Rotiri Gratuite și acces la 4 turnee de sloturi organizate exclusiv pentru noii clienți.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash