Free cookie consent management tool by TermsFeed
NetBet lansează o campanie originală. Care este spotul tău favorit?

Reclamele din noua campanie Netbet devin virale pe internet

Unul din cei mai importanți operatori de pe piața jocurilor de noroc din România – Netbet – a lansat recent o campanie originală. Este vorba de o abordare ce are legătură cu promovarea jocurilor de noroc online.

NetBet lansează o campanie originală

Netbet lansează o campanie originală ce este promovată în acest moment atât online, cât și la TV. Aceasta este disponibilă și pe celebra platformă YouTube, acolo unde zecile de mii de vizualizări s-au strâns într-un timp relativ scurt. Vorbim de trei video-uri, intitulate:

  • Taxi
  • Nunta
  • Șantier

Acestea ilustrează scene din viața de zi cu zi, în care protagoniștii visează la o lume perfectă. Imaginile ne duc cu gândul la cazinourile din Las Vegas – Statele Unite ale Americii. Reprezentanții NetBet au declarat recent:

“Fiecare dintre noi se poate transpune în situațiile pline de umor prezentate în noua campanie NetBet. În pauzele de lucru și în timpul liber, în diverse momente de așteptare, condimentăm rutina sau plictiseala prin evadarea în ceea ce numim Universul NetBet – un univers alternativ unde totul este mereu fascinant, remarcabil, intens, fabulos. Jocurile de noroc reprezintă una dintre cele mai populare și mai accesibile forme de divertisment în prezent, iar câștigurile posibile la sloturi, cazino online sau pariuri sportive, la pachet cu adrenalina asociată, ne încântă pe toți.”

Nunta – un eveniment comun

Acest clip ne infățișează un eveniment fericit din viața unor oameni. Totuși divertismentul din online și cuvântul ”păcănele” oferă acestui moment o doză de autenticitate românească.

La finalul fiecărui spot, protagoniștii – fie că doresc, fie că nu – se întorc la viața reală si la evenimentul la care iau parte. Tocmai de aceea scenariul vrea să nuanțeze faptul că jocurile de noroc trebuie tratate exclusiv drept o formă temporară de divertisment.

În clipurile Taxi sau Șantier, oamenii sunt atenți la slujbele lor, incursiunea în universul NetBet fiind doar în timpul liber sau puze. Astfel, acest operator online își dorește să aducă un plus de culoare în viața pasionaților de jocuri online, însă fără a întrece anumite limite.

Chiar și celebra revistă online de umor – Times New Roman – a remarcat această nouă campanie a celor de la NetBet. Este vorba de un șofer, care furat de mirajul unei lumi perfecte, își duce clientul la Barcelona, în loc de Berceni!

Cine este NetBet?

NetBet reprezintă unul din cei mai importanți operatori de jocuri de nrooc din România. Compania are în spate o experiență de peste 20 de ani, iar pe teritoriul țării noastre a început să opereze în 2015.

Actuala licență ONJN a fost acordată în luna Iulie a anului 2016, aceasta fiind valabilă timp de un deceniu.

În acest moment, pe lângă o ofertă de Bun Venit excelentă, NetBet le propune utilizatorilor o selectie vastă de sloturi online. Microgaming, NetEnt sau Playtech sunt doar câteva nume din portofoliul NetBet Casino. În cazul în care vrei să îți deschizi un cont nou, nu uita că NetBet oferă și unul din cele mai atractive pachete de bun venit.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”NetBet lansează o campanie originală”, nu uita să îl distribui unui prieten. Ce părere ai de cele 3 spoturi publicitare?

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash