Free cookie consent management tool by TermsFeed
NetBet RO lansează jocurile Relax Gaming

NetBet RO lansează jocurile Relax Gaming

NetBet România continuă să își diversifice portofoliul, iar recent tocmai ce a introdus în ofertă jocurile unui furnizor celebru. Este vorba de Relax Gaming, compania ce propune 3 titluri foarte interesante.

NetBet RO lansează jocurile Relax Gaming

În urma acordului încheiat între NetBet Casino și Relax Gaming, amatorii jocurilor de noroc se pot bucura de 3 jocuri celebre:

  • Temple Tumble
  • Snake Arena
  • Money Train 2

Relax Gaming își continuă strategia din ultimii ani, aceea de a deveni un lider de piața în domeniul gamblingului. După ce s-a făcut public faptul că NetBet RO lansează jocurile Relax Gaming,  Horia Valuch – COO NetBet.ro – a declarat:

„Crearea unei experiențe de joc distractive pentru clienții NetBet.ro este principalul obiectiv al companiei noastre. Suntem încântați că am adăugat multi-premiatul „Furnizor al anului” în portofoliul nostru.

Sunt sigur că jucătorii noștri vor fi încântați să aibă jocul emblematic Money Train 2, disponibil pe site-ul nostru, alături de toate celelalte titluri uimitoare de la Relax Gaming. Credem cu adevărat că acest parteneriat se va baza pe calitate și profesionalism.”

Relax Gaming a câștigat în acest an un premiu foarte important. Este vorba de distincția ”Cel mai bun furnizor de conținut de cazino” din lume, acordată la gala EGR 2021! Anul trecut, compania primea un alt premiu, pentru ”cel mai bun furnizor de software de cazino”.

Cine este NetBet?

NetBet.ro se poate mândri cu faptul că reprezintă primul operator de jocuri de noroc online ce a fost licențiat în România. În prezent clienții se pot bucura de peste 2.000 de jocuri, iar scopul acestui operator online este acela de a diversifica portofoliul în fiecare lună.

Pe lângă sloturi, cazinoul NetBet oferă loterii, table sau jocuri de cărți (Baccarat, Poker, Blackjack și asa  mai departe). Pariurile sportive sunt și ele bine reprezentate pe această platformă, așadar cei care își doresc o doză în plus de adrenalină, pot profita de ea cu ajutorul unui super bonus de Bun Venit! Oferta NetBet este una excelentă, prin care poți 100% până la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite, după cum urmează:

  • PASUL 1 – Depune minim 20 RON cu codul NB1 și vei primi 100% Bonus până la 800 RON și maxim 50 Rotiri Gratuite la Roata Norocului
  • PASUL 2 – Depune minim 50 RON cu codul NB2 și vei primi 100% Bonus până la 400 RON și maxim 100 Rotiri Gratuite la Roata Norocului
  • PASUL 3 – Depune minim 50 RON cu codul NB3 și vei primi 100% Bonus până la 800 RON și maxim 150 Rotiri Gratuite la Roata Norocului

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”NetBet.ro lansează jocurile Relax Gaming”, nu uita să îl distribui unui prieten. Care este jocul tău favorit?

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash