Free cookie consent management tool by TermsFeedNoi sancțiuni in cazinourile din China

Noi sancțiuni in cazinourile din China

Autoritățile din China continuă să lupte cu operatorii ce le oferă clienților posibilitatea de a paria în alte continente. Acest lucru este interzis în lumea gamblingului online de acolo și se pare că vor fi luate măsuri de precauție.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Noi sancțiuni in cazinourile din China

Conform celor de la Asian Gaming, noile amendamente au fost deja discutate în Congresul Național, cu o a doua ședință fiind programată în această săptămână. În mod normal, aecste legi trebuie discutate și revizuite de minim 2-3 ori, înainte de a putea fi promulgate. Principalele ținte ale noilor măsuri sunt cazinourile online ce încurajează cetățenii chinezi să parieze și în alt continent.

Autoritățile din China nu permit în acest moment gamblerilor să se extindă și în Europa sau Statele Unite ale Americii. Astfel, aceștia vor să mențină o cifră ridicată a economiei proprii și nu își doresc să îmbogățească industrii din afară.

Măsurile sunt discutate de mult timp

De câțiva ani autoritățile din China încearcă să ia aceste măsuri. Ministrul Culturii și al Transporturilor a realizat în luna August chiar o listă neagră a destinațiilor turiștilor de peste ocean. Astfel țări precum Vietnam sau Australia au primit o interdicție și se află în capul listei.

Aceste decizii par să nu afecteze și Macao, o regiune chineză de mare importanță la capitolul economic. După cum am vorbit și în precedentele editoriale, Macao tinde să devină noul paradis al jocurilor de noroc, în detrimentul Las Vegas-ului. În acest moment industria jocurilor de noroc și-a reluat activitatea în această regiune, cu măsurile de siguranță aplicate. Rămâne de văzut dacă aceste decizii ale autorităților chineze vor pune într-o lumină proastă cazinourile din Macao.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Noi sancțiuni in cazinourile din China”, nu uita să îl distribui unui prieten. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash