Free cookie consent management tool by TermsFeed

Novomatic & Playtech’s Games Marketplace – conținut premium pentru cazinourile online

Novomatic reprezintă unul dintre cele mai importante nume din industria jocurilor de noroc. Compania a luat naștere în anul 1980, pe teritoriul Austriei. De atunci a continuat să se dezvolte și în acest moment a devenit un gigant al industriei jocurilor de noroc. Cine este Novomatic? Poți afla mai multe detalii despre istoria companiei și sloturile sale celebre chiar AICI!

Novomatic & Playtech’s Games Marketplace – conținut premium pentru cazinourile online

Deși începutul de an a fost unul dificil pentru industria jocurilor de noroc, Novomatic nu a stat pe loc. Filiera din Italia a lucrat din greu pentru o revenire la normal și a pregătit unele strategii pentru viitor. În luna Mai, Novomatic Italia a dezvoltat metode și jocuri noi pentru business-urile Vlt si Awp. Acum se pare ca gigantul austriac este gata pentru noi mutări în Europa. Dezvoltatorul Greentube lansează o colecție de jocuri clasice de cazino în colaborare cu Playtech’s Games Marketplace – din Marea Britanie.

”Sperăm ca acest pas să fie la momentul potrivit..”

Michael Bauer – unul din oficialii Greentube a emis un comunicat de presă în care a vorbit de acest nou parteneriat. Acesta se declară extrem de mulțumit de afilierea cu Playtech și speră ca parteneriatul să aibă beneficii pentru ambele părți. În acest moment, portofoliul gigantului austriac se va extinde considerabil în țări noi. Este vorba de piețele de gambling din Marea Britanie, Spania, Polonia sau chiar Mexic.

Acțiunile celor de la Novomatic & Greentube continuă și pe alte planuri, aceștia lansând recent o noua campanie. Intitulată #PlayApartTogether, inițiativa acestora încearcă să sprijine lupta cu pandemia globală.

Cele mai populare sloturi Novomatic

În condițiile ultimului parteneriat, au apărut sub lumina reflectoarelor două dintre cele mai importante sloturi produse de cei de la Novomatic. Vorbim aici de Lucky Lady`s Charm Deluxe și Book of Ra Deluxe.

Book of Ra a atras utilizatorii de-a lungul anilor cu tema inspirată din Egiptul Antic. Jocul dezvoltat pe 3 rânduri & 5 coloane are un RTP de 92.3%. Acesta conține simbolurile clasice de la 10 la A, dar și faraoni, statuete sau scarabei. Rundele bonus sunt declanșate la 3 cărți și vin cu simboluri expandabile și, de regulă, cu câștiguri consistente. Celălalt slot, Lucky Lady`s Charm este dezvoltat pe 3 rânduri & 5 coloane și are un RTP de 95.13%. Scatter-ul este reprezentat de bila de cristal + femeia blondă (wild). Varianta Deluxe a celebrului slot a fost lansată în Ianuarie 2010 și s-a bucurat de un succes uriaș.

Unde poți juca sloturile Novomatic pe bani reali?

Poți testa cele mai tari sloturi de la Novomatic, la următoarele 3 cazinouri online licențiate ONJN în România:

Unibet reprezintă unul din cele mai mari nume din lumea gamblingului. Îți poți deschide acum un cont online și poți juca cu dublul sumei depuse, în limita a 1.000 RON. Mai mult decât atât, vei primi și 150 de Rotiri Gratuite la slotul Burning Hot. Așadar, perfect pentru păcănele!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

La Betano beneficiezi de un bonus de 100% în limita a 1000 RON. Acest operator online a căpătat renume pe teritoriul țării noastre și datorită parteneriatelor cu Liga 1 (încheiat), Universitatea Craiova și FCSB.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cazinoul Netbet îți oferă un pachet de bun venit excelent, cu un bonus de 100% în limita a 5.000 RON plus 650 FREESPINS (în 3 pași). NetBet Cazino are o experiență de 15 ani, iar pe piața din România a intrat acum 5 ani. Acest operator online oferă constant promoții, extrageri sau concursuri pentru clienții fideli.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Novomatic & Playtech’s Games Marketplace – conținut premium pentru cazinourile online”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și baftă la jocuri!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash