Free cookie consent management tool by TermsFeedOperatorii de gambling online din Australia – profituri mai mari în ultimele luni

Operatorii de gambling online din Australia – profituri mai mari în ultimele luni

La fel ca majoritatea țărilor din lume, Australia continuă să pompeze bani în economia internă. Aceștia încearcă să combată criza economică ce a izbucnit din pricina pandemiei de COVID-19. De exemplu, guvernul a acordat pensionarilor săptămâna trecută un cec în valoare de 474$ pentru a-i ajuta în nevoile de zi cu zi.

În urma tuturor măsurilor luate de guvernul australian, rezultatele au venit și nivelul cheltuielilor a crescut iar economia dă semne de revenire. Potrivit worldometers.info, Australia stă foarte bine în cadrul actualei epidemii, cu 6.661 cazuri totale și 75 de morți.

Operatorii de gambling online din Australia, farmaciile și producătorii de alcool & tutun au înregistrat creșteri substanțiale pe perioada pandemiei

Conform celor de la The Sydney Morning Herald și The Age, pariatul online crește considerabil în Australia, în ciuda faptului că practic poți număra pe degete competițiile sportive aflate încă în desfășurare. Se estimează o creștere cu 67% în perioada 30 Martie – 5 Aprilie. Este cea mai mare creștere a unui domeniu economic din Australia.

Domeniul pariurilor online nu este însă singurul cu o creștere masivă în ultima perioadă. Supermarketurile, farmaciile și producătorii de alcool & tutun au înregistrat și ele creșteri substanțiale pe timpul pandemiei. Cumva previzibil, industriile fitness & transport au suferit cele mai mari pierderi, cifrele fiind de-a dreptul devastatoare. Cifra de afaceri în cele doua domenii a scăzut cu până la 95%. Rezultatele acestui studiu au fost realizate pe o arie de selecție compusă din aproximativ 250.000 de cetățeni.

Experții se tem de combinația pariurilor online și a consumului de alcool

Deși suportul autorităților australiene este apreciat, unii experți se tem de pariuri online și alcool.

“Oameni beau mult mai mult atunci cand sunt stresați. E bine să gândești limpede atunci când vrei să bei câteva pahare. După primele pahare însă, vei încerca să pariezi câteva sute, pentru a vedea ce se întâmplă.” – a declarat expertul de la Edith Cowan University – Dr. Stephen Bright.

Pariatul sportiv online este legal pe teritoriul Australiei, nu însă și pokerul sau jocurile de cazino. Cum nu prea mai sunt competiții sportive la ora actuală, bookamerkerii au mers mai departe de sporturi și oferă acum mult mai multe pariuri din alte zone, precum divertisment sau politică. Vorbim aici de pariuri pe cursa prezidențială din SUA sau chiar de pariuri pe vreme.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Pe teritoriul României, casele de pariuri și cazinourile stradale rămân închise, cel puțin până pe 15 Mai. În aceste condiții, operatorii de gambling online reprezintă singura alternativă pentru jucătorii din România. Rămâne de văzut dacă, după ridicarea stării de urgență, agențiile offline își se vor redeschide ușile.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash