Păcănele 2020 Gonzos Quest

Păcănele 2020 Gonzos Quest
Versiunea din 2013 a primit un upgrade important!

Păcănele 2020 Gonzos Quest

NetEnt reprezintă fără îndoială un gigant în industria jocurilor de noroc. Compania a luat naștere în anul 1996, în Suedia. De atunci, acest dezvoltator scandinav s-a dezvoltat continuu și acum operează în Europa și America de Norc. La finalul lunii Iulie, NetEnt a decis să ofere utilizatorilor o noua versiune a celebrului slot Gonzos Quest – în colaborare cu Red Tiger Gaming.

Păcănele 2020 Gonzo’s Quest – upgrade-ul versiunii din 2013!

Gonzos Quest Megaways este gata să ofere o nouă imagine de ansamblu a celebrului slot produs de NetEnt. Acesta a apărut pe piața în luna Iulie a anului 2020, iar succesul pare să fie garantat.

Video prezentare Gonzo`s Quest - The Search for Eldorado

După cum puteți vedea și in video-ul de mai sus, universul Gonzo’s Quest este unul extins. De această dată, compania a anunțat ”cel mai anticipat slot al verii”. NetEnt, alături de Red Tiger Gaming au dezvoltat o versiune pe 4 rânduri & 6 coloane, cu un RTP de 96%. Drept simboluri, întâlnim elemente din călătoria exploraturului spaniol Gonzo (Gonzalo Pizarro y Alonso). În căutarea orașului El Dorado, acesta se va lovi de diferiti zei din mitologia mayasa.

Rundele bonus pot aduce până la 20.000 x miza, așadar jucătorii au motive de bucurie. Carl Ejlertssonoficial NetEnt – a avut unele declarații de făcut cu referire la noul slot:

”Gonzo’s Quest s-a dovedit de-a lungul anilor un slot de succes. Suntem bucuroși așadar să anunțăm o noua versiune pentru aventura celebrului explorator. Echipa a lucrat alături de partenerii Red Tiger Gaming la noul titlu, care este cel mai anticipat slot al verii.” 

Sloturi celebre ale celor de la NetEnt. Gonzos Quest.. formula succesului!

După cum spuneam, versiunea anterioară a acestei francize a fost lansată în Noiembrie 2013. Acesta este dezvoltat pe 3 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul este de 95.97%. Drept simboluri, întâlnim pictograme inspirate din cultura mayasa. Măștile de ceremonie sunt prezente, iar Gonzo trebui să aibă mare grijă în călătoria lui.

Păcănele 2020 Gonzos Quest – unde poți juca acest slot, dar și altele pe bani reali?

Poți testa sloturile celor de la NetEnt, la cazinoul Unibet. Bonusul de Bun Venit este unul foarte atractiv, de 100% până la 1.000 RON. De asemenea, sunt oferite 100 runde gratuite, așadar nu mai sta pe gânduri și deschide chiar acum un cont la Unibet!

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Păcănele 2020 Gonzos Quest”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți Mulțumim și îți dorim mult succes!