Păcănele 2020 Street Racer

Păcănele 2020 Street Racer
Ești pregătit pentru adrenalina curselor din stradă?

Păcănele 2020 Street Racer

Pragmatic Play continuă să impresioneze în acest an. După ce a lansat în mijlocul verii un adevărat slot incendiar – Hot to Burn – Pragmatic revine cu un nou titlu de senzație. Compania ce are sedii în malta, Gibraltat și Marea Britanie te introduce în atmosfera curselor de mașini, care îți pot aduce câștiguri excepționale. Află totul despre noul slot Pragmatic Play!

Păcănele 2020 Street Racer – un nou slot lansat de Pragmatic Play!

Urcă-te la volan și pregătește-te pentru o cursa nebună după câștiguri. Street Racer aduce adrenalina curselor în străzile din Las Vegas, alături de o grafică de zile mari.

Slotul este dispus pe 4 linii și 5 coloane, iar RTP-ul său este de 96.52%. După cum menționam anterior, grafica este atent lucrată și prezintă un adevărat deliciu vizual. Întâlnim elemente precum Paris Ballon, Turneul Eiffel sau MGM Lion. De asemenea, drept simboluri există personaje ce se întrec cu mașinile. Firefly, Alpha, Bolt, Ignite și Vapor sunt numele lor. Alături de ei, întâlnim pictograme precum diamante, inimi sau tuburi de NOS. În momentul în care se declanșează bonusul, jucătorii pot alege cu care șofer să conducă spre câștiguri.

Melissa Summerfieldoficial Pragmatic Playa susținut o conferință de presă în care a vorbit despre noul joc:

”Street Racer reprezintă un slot dinamic, o adiție importantă portofoliului nostru. Tema cu siguranță va fi pe placul iubitorilor de păcănele, iar premiile sunt pe măsura. Adrenalina nu lipsește nici măcar o secundă și îi ține pe jucători în priză. Puneți-vă centurile de siguranță și conduceți spre câștiguri!”

Sloturi celebre ale celor de la Pragmatic Play!

Bronco Spirit reprezintă fără îndoială unul din cele mai interesante nume ale celor de la Pragmatic Play. Jocul este centrat pe civilizația amerindienilor, care trăiesc pe teritoriul Americii de Nord. Civilizatia formată din triburi a atras atenția companiei, care a dedicat un joc ca la păcănele acestei culturi.

Slotul celor de la Pragmatic are un RTP de 96.33%, iar dispunerea sa este pe 4 rânduri și 5 coloane. Elementele specifice amerindienilor sunt întâlnite aici, precum căciuli, pene de vultur, corturi, tobe și toporiști sau focul de tabără. Simbolul Bonus este cel ce declanșează Rotirile Gratuite, iar Wild-ul înlocuiește orice pictogramă cu excepția celei Bonus.

Joacă online sloturile Pragmatic Play pe bani reali!

Betano oferă posibilitatea utilizatorilor de a testa pe bani reali sloturile celor de la Pragmatic Play. Poți profita de super oferta de Bun Venit a acestui operator online. Betano ofera dublul sumei depuse în limita a 500 RON + 500 de Rotiri Gratuite!

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Păcănele 2020 Street Racer” nu ezita să ne ajuți cu un Like & Share. Mulțumim și mult succes!