Păcănele 2020 The Book Beyond

Păcănele 2020 The Book Beyond
Piramidele din Egipt aduc un nou capitol pentru fanii păcănelelor!

Păcănele 2020 The Book Beyond

Gamomat reprezintă un nume important pe piața jocurilor de noroc din lume. Compania germană își are rădăcinile în anul 2008, atunci când a intrat pe piața cazinourilor offline. În prezent însă, Gamomat oferă peste 100 de sloturi online în 35 de țări. Jocurile acestora sunt valabile în prezent în 25 de limbi diferite, așadar vorbim de multă diversitate.

Păcănele 2020 The Book Beyond – explorează Egiptul Antic!

The Book Beyond: The Riddle of the Sands oferă o incursiune într-un univers cunoscut în lumea păcănelelor – Egiptul Antic! Pregătește-te să colectezi comorile faraonilor, ascunse bine în piramide!

The Book Beyond - prezentare slot

Slotul este dezvoltat pe o schemă clasică, de 3 rânduri și 5 coloane. RTP-ul acestui joc este unul destul de ridicat, de 96.22%. Fiind centrat pe Egiptul Antic, întâlnim simboluri din această mitologie, precum scarabei sau faraoni. De asemenea, sunt prezente simbolurile cărților de joc, de la 10 la A. Cel mai valoros simbol este cel al cărții, care poate oferi până la 100 Rotiri Gratuite! Axel Niemannoficial Gamomat Distribution, a făcut o declarație de presă cu privire la noul slot:

”The Book Beyond: The Riddle of the Sands reprezintă un capitol important pentru portofoliul nostru. Jucători sunt introduși în Egiptul Antic, iar aventurile îi așteaptă. Misiunea acestora este de a salva omenirea și pot obține câștiguri impresionante în acest timp.”

Sloturi celebre ale celor de la Gamomatic!

Anaconda Eye Rapids reprezintă unul din cele mai importante sloturi ale celor de la Gamomatic. Jocul este dezvoltat pe 3 rânduri & 5 coloane, iar RTP-ul său este de 96.08%. Fiind o tematicăa junglei, întâlnim simboluri specifice. Sunt prezente furnici, tarantule, șopârle, toate alături de pictogramele cărților de joc. De asemenea, ochiul anacondei este simbolul WILD, cel care poate aduce câștiguri impresionante.

Păcănele 2020 The Book Beyond – unde poți juca acest slot dar și multe altele pe bani reali?

NetBet oferă în acest moment sloturile Gamomatic, pe care le poți testa acum pe bani reali. Bonusul de Bun Venit al acestui operator online este unul generos, de 100% până la 2.000 RON. Acesta poate fi activat prin respectarea următorilor pași:

  • Prima oarăDepune minim 20 RON cu codul NB1 și vei primi 100% Bonus până la 800 RON și maxim 50 Rotiri Gratuite la Roata Norocului
  • Apoi Depune minim 50 RON cu codul NB2 și vei primi 100% Bonus până la 400 RON și maxim 100 Rotiri Gratuite la Roata Norocului
  • Nu în ultimul rândDepune minim 50 RON cu codul NB3 și vei primi 100% Bonus până la 800 RON și maxim 150 Rotiri Gratuite la Roata Norocului

Dacă ți-a plăcut articolul ”Păcănele 2020 The Book Beyond”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim și îți dorim mult noroc!