Free cookie consent management tool by TermsFeedPăcănele 2020 The Dog House Megaways

Păcănele 2020 The Dog House Megaways

În cazul în care vă întrebați cine este Pragmatic Play, puteți accesa ACEST ARTICOL! Brandul a fost fondat în anul 2007 în Panama, de către un grup de experți ai industriei gamblingului. În prezent, acest dezvoltator de sloturi online deține licențe în România, Marea Britanie, Malta sau chiar Filipine. Operatorul oferă un schimb valutar foarte diversificat, valabil în 26 de țări diferite. De asemenea, toate jocurile sunt dezvoltate HTML5, iar centrul de control al platformei oferă statistici și rapoarte detaliate.

Păcănele 2020 The Dog House Megaways – sequel al versiunii din 2019

La doar un an distanta de la prima versiune a slotului The Dog House, Pragmatic Play oferă utilizatorilor o nouă versiune. De această dată însă avem parte de Megaways, iar câștigurile se ridică la înălțimea așteptărilor.

Amatorii jocurilor ca la păcănele se întorc în lumea cățeilor, într-o nouă versiune a acestui slot. Jocul este dezvoltat pe 4 rânduri & 6 coloane, iar RTP-ul său este de 96.55%. Drept simboluri, întâlnim din nou simpaticele personaje canine, alături de lese sau oase. Scatter-ul este reprezentat de o lăbuță de câine, ce poate apărea în orice loc. De asemenea, acesta poate declanșa Rotirile Gratuite, care pot fi ”Wild” sau ”Raining”.

Jucătorii ce nu vor să aștepte pentru aparitia a 3 scattere, au opțiunea de a cumpăra Rotirile Gratuite. Într-o conferință de presă realizată de Pragmatic PlayMelissa Summerfield a declarat:

”The Dog House Megaways este o nouă versiune a celebrului nostru slot. Cu opțiunea Megaways adăugată, jucătorii ar trebui să fie și mai intrigați. Portofoliul nostru continuă să se mărească, iar noi încercăm să diversificăm oferta de la lună la lună. Clienții Pragmatic Play se pot aștepta la noi nume interesante în perioada următoare.”

Sloturi celebre ale celor de la Pragmatic Play

Pragmatic Play oferă multă diversitate, precum menționam anterior. Slotul Bronco Spirit – apărut în Aprilie 2020 – dovedește acest lucru. Jocul este centrat pe lumea amerindienilor ce trăiesc pe teritoriul Americii de Nord. Populația formată din triburi reprezintă tema acestui slot dezvoltat pe 4 rânduri și 5 coloane. De asemenea, RTP-ul este unul destul de ridicat – 96.33%.

Drept simboluri, întâlnim elemente caracteristice ale triburilor amerindiene. Amintim aici indienii, stalionul, căciula din pene de vultur, cortul, toba, pipa păcii, toporișca sau focul. De asemenea, există un simbol Bonus de declanșează Rotirile Gratuite. În ceea ce privește pictograma Wild, ei bine aceasta înlocuiește orice alt simbol, cu excepția celui Bonus.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Pragmatic Play pe bani reali?

Poți juca sloturile online de la Pragmatic Play, pe bani reali, la cazinoul Betano. Bonusul acestui operator este unul mai mult decât generos, de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON. De asemenea, te poți bucura și de 500 de Rotiri Gratuite oferite de Betano.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Păcănele 2020 The Dog House Megaways”, nu ezita să îl distribui unui prieten pasionat de păcănele. Îți mulțumim și îți dorim mult succes!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash