Free cookie consent management tool by TermsFeedPăcănele 2020 Win-a-Beest

Păcănele 2020 Win-a-Beest

Play’n GO operează încă din anul 1997, iar în online și-a făcut simțită prezența acum 16 ani. Compania nordică se bucură de diversitate, fiind un factor decisiv ce a contribuit la succesul din ultimii ani. De asemenea, sloturile oferite de Play`n Go sunt user friendly, având o interfață ușor de manevrat. Pentru a vă face o idee mai bună despre acest nume important din lumea jocurilor de noroc, puteți accesa acest articol!

Păcănele 2020 Win-a-Beest – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!

Fanii jocurilor ca la păcănele pot face o excursie în jungla africană, cu noua piesă de rezistență a celor de la Play`n GO. Grafica noului slot este una excepțională, care cu siguranță va aduce chiar mai mulți clienți companiei. Ready for Africa? 

Slotul este dezvoltat pe 4 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul său este de 96.12%. La capitolul simboluri, pe lângă cele clasice ale cărților de joc, întâlnim câteva animale sălbatice. Vorbim aici de leoparzi, rinoceri, lei sau elefanți. De asemenea, există o funcție specială – Beest Mode – care se declanșează la minim 3 scattere. Antilopa Gnu este imaginea jocului, fiind figura reprezentativă. Martin Zettergren – oficial Play`n GO – a declarat următoarele:

”Vorbim despre un joc puternic, în adevăratul sens al cuvântului. Africa sălbatică aduce energia din junglă printre amatorii jocurilor de noroc. Suntem siguri de faptul că acest joc va aduce bucurie printre clienți. Funcțiile speciale, grafica excelentă și premiile pe măsură fac din acest joc sălbatic un deliciu!”

Cele mai populare sloturi ale celor de la Play’n GO!

Book of Dead – un joc despre care am mai vorbit și în trecut. Cum am putea însă să nu îl reamintim, fiind un nume sonor în industria jocurilor de noroc? Slotul apărut în Ianuarie 2014 este pe placul fanilor, din mai multe motive. Mizele sunt accesibile pentru orice jucător, tematica este una intrigantă, iar interfața este una plăcută și ușor de utilizat.

Jocul are un RTP ridicat – 96.21% – și este dispus pe o schemă clasică de 3 linii și 5 coloane. Elementele din mitologia egipteană sunt peste tot, precum zei, Rich Wilde sau Cartea Morților. Pictograma aventurierului ce reprezintă și imaginea jocului este cea mai valoroasă. O combinație cu 5 astfel de simboluri poate aduce până la 5000 x miza.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Play `n Go pe bani reali?

Poți juca sloturile online de la Play `n Go pe bani reali, la cazinoul Unibet. Bonusul de Bun Venit este unul atractiv și ai ocazia de a miza dublul sumei depuse în limita a 1.000 RON. De asemenea, iubitorii de păcănele se pot bucura și de 100 de Rotiri Gratuite, așadar vorbim de o ofertă excelentă!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Păcănele 2020 Win-a-Beest”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și baftă la jocuri!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash