Păcănele 2020 Win-a-Beest

Păcănele 2020 Win-a-Beest
Călătorește în Africa prin noua senzație a celor de la Play’n GO!

Păcănele 2020 Win-a-Beest

Play’n GO operează încă din anul 1997, iar în online și-a făcut simțită prezența acum 16 ani. Compania nordică se bucură de diversitate, fiind un factor decisiv ce a contribuit la succesul din ultimii ani. De asemenea, sloturile oferite de Play`n Go sunt user friendly, având o interfață ușor de manevrat. Pentru a vă face o idee mai bună despre acest nume important din lumea jocurilor de noroc, puteți accesa acest articol!

Păcănele 2020 Win-a-Beest – noul slot lansat de Play’n GO în 2020!

Fanii jocurilor ca la păcănele pot face o excursie în jungla africană, cu noua piesă de rezistență a celor de la Play`n GO. Grafica noului slot este una excepțională, care cu siguranță va aduce chiar mai mulți clienți companiei. Ready for Africa? 

Video prezentare Win-a-Beest

Slotul este dezvoltat pe 4 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul său este de 96.12%. La capitolul simboluri, pe lângă cele clasice ale cărților de joc, întâlnim câteva animale sălbatice. Vorbim aici de leoparzi, rinoceri, lei sau elefanți. De asemenea, există o funcție specială – Beest Mode – care se declanșează la minim 3 scattere. Antilopa Gnu este imaginea jocului, fiind figura reprezentativă. Martin Zettergren – oficial Play`n GO – a declarat următoarele:

”Vorbim despre un joc puternic, în adevăratul sens al cuvântului. Africa sălbatică aduce energia din junglă printre amatorii jocurilor de noroc. Suntem siguri de faptul că acest joc va aduce bucurie printre clienți. Funcțiile speciale, grafica excelentă și premiile pe măsură fac din acest joc sălbatic un deliciu!”

Cele mai populare sloturi ale celor de la Play’n GO!

Book of Dead – un joc despre care am mai vorbit și în trecut. Cum am putea însă să nu îl reamintim, fiind un nume sonor în industria jocurilor de noroc? Slotul apărut în Ianuarie 2014 este pe placul fanilor, din mai multe motive. Mizele sunt accesibile pentru orice jucător, tematica este una intrigantă, iar interfața este una plăcută și ușor de utilizat.

Jocul are un RTP ridicat – 96.21% – și este dispus pe o schemă clasică de 3 linii și 5 coloane. Elementele din mitologia egipteană sunt peste tot, precum zei, Rich Wilde sau Cartea Morților. Pictograma aventurierului ce reprezintă și imaginea jocului este cea mai valoroasă. O combinație cu 5 astfel de simboluri poate aduce până la 5000 x miza.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Play `n Go pe bani reali?

Poți juca sloturile online de la Play `n Go pe bani reali, la cazinoul Unibet. Bonusul de Bun Venit este unul atractiv și ai ocazia de a miza dublul sumei depuse în limita a 1.000 RON. De asemenea, iubitorii de păcănele se pot bucura și de 100 de Rotiri Gratuite, așadar vorbim de o ofertă excelentă!

Citește și:

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Păcănele 2020 Win-a-Beest”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și baftă la jocuri!