Free cookie consent management tool by TermsFeedParteneriat între Betfair și CFR Cluj

Parteneriat între Betfair și CFR Cluj

Operatorul online de pariuri Betfair tocmai ce a semnat un parteneriat cu una din cele mai mari echipe din România. Este vorba de campioana CFR Cluj, cele două părți semnând o înțelegere valabilă până în 2023 – #MomenteLegendare.

Bonus de bun venit:
Depune 50 RON și primești 100 Rotiri Gratuite Cash
cod promoțional CAS105
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Câștiguri fără rulaj
Valabilitate - 7 zile
Perioada 1 mai - 31 decembrie 2022
Cele 100 de rotiri se oferă la slotul Age of the Gods: God of Storms
O ofertă per familie/IP/mail

Parteneriat între Betfair și CFR Cluj

Este vorba de primul parteneriat pentru Betfair în sfera fotbalului românesc. Intitulată #MomenteLegendare, acestă înțelegerele este menită să aducă în prim plan realizările istorice ale ardelenilor în fotbalul european. Este vorba de câteva momente memorabile, care cu siguranță au rămas în amintirea suporterilor:

Toate acestea coroborate cu ultimele 3 titluri în Liga 1, fac din CFR Cluj un brand de renume al fotbalului românesc. Mâine – 26 Noiembrie 2020 – pe Dr. Constantin Radulescu, CFR Cluj are o misiune dificilă. Este exact ocazia perfectă pentru un nou #MomentLegendar, în fața celor de la AS Roma. Baietii lui Dan Petrescu vor să își ia revanșa după eșecul din manșa tur pe Olimpico. Astfel, Betfair oferă utilizatorilor o super promoție cu cote mărite:

cote marite betfair
Cotă de 5.00 pentru un succes al ardelenilor!

100 RON Pariu fără risc pentru clienții noi!

De asemenea, clienții noi au o super promoție de care pot profita la Betfair. Este vorba de un pariu fără risc, de 100 RON. În cazul în care acesta este pierdut, miza se returnează înapoi sub forma de cash. Dacă nu ai un cont, îți poți deschide unul CHIAR ACUM!

cote marite betfair 2
100 RON pariu fără risc la BETFAIR

Antrenorul clubului – Dan Petrescu – s-a declarat mulțumit de noul parteneriat între Betfair și CFR Cluj

„Este meritul clubului că reușește să atragă parteneri importanți. Ca antrenor, mă bucură foarte mult să avem cât mai mulți parteneri. E bine pentru tot clubul, nu numai pentru jucători și pentru antrenor .”

De asemenea, Kevin Harrington – Betfair Chief Commercial Officer – a declarat:

„Betfair este mândră să anunțe parteneriatul său cu CFR Cluj pentru cel puțin trei sezoane. Ne bucurăm că facem echipă cu un club care în ultimii ani a performat la nivel înalt, oferind momente legendare. Așteptăm cu entuziasm să vedem fotbalul românesc dezvoltându-se și împlinindu-și întregul potențial pe parcursul următorilor ani. Sper că vom putea vedea un nou moment legendar în această săptămână, cu o nouă victorie împotriva AS Roma!”

Cine este Betfair?

Betfair reprezintă un operator de top pe piața gamblingului internațional. În anul 2000 a adus conceptul de Betfair Exchange, unul unic în acel moment. În prezent, Betfair este licențiată ONJN pe teritoriul României până pe data de 31 August 2026, cu licența L1160655W000329 18+.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Parteneriat între Betfair și CFR Cluj”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash