Free cookie consent management tool by TermsFeedPlay`n Go își mărește portofoliul – Agent Destiny, un joc inspirat din anii 60

Sloturile online ale celor de la Play`n Go se bucură de un succes uriaș printre amatorii jocurilor de noroc. Celebrul dezvoltator suedez a fost fondat în anul 2005. De atunci continuă an de an să încânte jucătorii cu jocuri ce abordeaza tematici mereu surprinzătoare. Nu mai departe de luna aprilie, cei de la Play`n Go au lansat jocul Annihilator, unul cu o tematică Heavy Metal.

Play`n Go își mărește portofoliul – Agent Destiny, un joc inspirat din anii 60

Gigantul suedez nu a stat prea mult pe gânduri și în luna Mai a decis să lanseze un nou joc. Observăm încă o dată complexitatea sloturilor celor de la Play`n Go. De această dată, aceștia introduc utilizatorii într-o lume învăluită de mister, a anilor 60. Jocul dezvoltat pe 5 tambururi și 3 coloane este inspirat din serialele anilor 50 și 60, are un RTP (Return To Player) excelent – 96.26% și 20 de linii de plată. Adam Hughes este creatorul unor benzi desenate din acea perioadă, ce au la bază personajul James Bond. Pentru început, avem simbolurile clasice în acest slot, reprezentate de J, Q, K sau A. De asemenea, sunt incluse imaginile a 3 oameni de știință diabolici și agenți secreți. Mai mult, aceștia împreună cu simbolul Wild Safe mob aduce Mega Simboluri și premii uriașe. Atenția la detalii este una incredibilă la acest joc, fiind un atuu principal.

Într-o conferință de presă de la începutul acestei luni, Johan Törnqvist (oficial Play`n Go) a ținut să facă unele precizări:

”Dacă vrei să produci cele mai interactive jocuri, trebuie să ții cont de întreaga experiență. Exact acest lucru încercăm și noi să îl facem. Agent Destiny nu este doar un joc plăcut, ci unul care capturează experiențele misterioasei lumi a spionilor. Sunetul, design-ul și opțiunile sunt caracteristicile ce îl fac atât de plăcut.”

Tot de la Play`n Go este și celebrul joc Book of Dead pe care îl poți încerca gratuit chiar aici, pe cazino365.ro.

Slotul are drept temă principală Egiptul Antic, 10 linii de plată și simboluri dispuse pe 3 linii X 5 coloane. Poți intra în pielea aventurierului Rich Wild, în căutarea comorilor egiptenilor antici. Regăsim în acest joc nelipsitele simboluri 10, J, Q, K și A, însă și diverse creaturi din mitologia egipteană.

Trei simboluri Cartea Morților declanșează 10 rotiri gratuite, iar simbolul Rich Wilder aduce cele mai mari câștiguri. Testează jocul Book of Dead chiar acum!

Datorită succesului uriaș al acestui slot, Play`n Go a decis să lanseze în 2020 un joc asemănător. Este vorba de Legacy of Dead, care te va duce într-o criptă înțesată cu aur ce aparținea cândva faraonilor.

Poți încerca jocurile Play`n Go la cazinourile online licențiate în România:

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash