Free cookie consent management tool by TermsFeedPlay`n Go surprinde cu Annihilator – un nou joc Heavy Metal

Play`n Go surprinde cu Annihilator – un nou joc Heavy Metal

Dezvoltatorul de jocuri online de cazino suedez continuă să își îmbunătățească oferta. Acum o lună, Play`n Go lansa jocul Testament, iar acum a făcut o nouă dezvăluire. Compania suedeză a utilizat o temă Heavy Metal, pentru a lansa jocul Annihilator, unul inovativ. Acesta a fost anunțat oficial într-o conferință de presă, alături de mai multe detalii oficiale. Linia sonoră este bazată pe melodiile trupei canadiane de heavy metal, ce dă numele jocului. De altfel, protagonistul și imaginea jocului este legendarul chitarist Jeff Waters, care e un veteran recunoscut în industrie. Canadianul reprezintă chiar simbolul Wild din joc.

Play`n Go surprinde cu Annihilator – fanii Heavy Metal au un motiv de bucurie!

Annihilator este valabil și pentru mobil și este al 5-lea joc online ce utilizează această tematică. Motivul Heavy Metal este unul utilizat din ce în ce mai mult în cazinourile online, iar utilizatorii l-au primit cu mare interes. Coloana sonoră este evident principalul atuu al acestui joc, fiind una atent lucrată. Vorbim de piese de pe 17 albume oficiale lansate, precum In Comman, Set the World on Fire sau Fun Palace.

Martin Zettergren – CEO de producție al Play`n Go, a emis un comunicat de presă pe baza acestui joc. Acesta s-a declarat foarte încântat de colaborarea cu trupa heavy metal Annihilator. Martin Zettergen a declarat faptul că jocul este unul volatil, cu un RTP de 94.2%.

”A fost un efort uriaș din partea noastră pentru această colaborare. Am încercat să oferim pe cât posibil realism și atenție la detalii. De altfel, am vizitat studioul de înregistrare al lui Jeff pentru a putea captura cu atenție orice sunet și înregistrare. Am lucrat îmrepună, pas cu pas, pentru a lansa acest joc.”

Cine este Play`n Go?

Play`n Go este o companie dedicate dezvoltării de jocuri online de cazino. Aceasta a devenit independentă în anul 2005, deși opera pentru alte companii încă din 1997. Din 2005 și până acum, dezvoltatorul a lansat zeci de jocuri unice, valabile în 30 de limbi diferite. Jocurile Play`n Go sunt disponibile atât pe dispozitive fixe, cât și pe mobil și se bucură de un succes incredibil.

Unul din cele mai populare sloturi de la Play`n Go disponibil și în cazinourile online din România este fără îndoială Book of Dead. Testează-l chiar acum gratuit, pe cazino365.ro.

Și nu uita, la finalul lunii aprilie, Play`n Go surprinde cu Annihilator! Imediat ce va fi disponibil, îl vei putea încerca și aici, la cazino365.ro.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash