Free cookie consent management tool by TermsFeedPragmatic Play lansează Hot to Burn – un slot ce ridică temperaturile!

Pragmatic Play lansează Hot to Burn – un slot ce ridică temperaturile!

Pragmatic Play pare decisă în acest an să acapereze piața sloturilor online. Compania a lansat deja câteva sloturi interesante pentru amatorii jocurilor de noroc. Mai întâi, aceștia au dezvoltat jocul Bronco Spirit, iar acum câteva zile a apărut pe piața un nou joc din seria John Hunter. De această dată, compania cu sedii în Malta, Marea Britanie sau Gibraltar propune un titlu ”incendiar”!

Pragmatic Play lansează Hot to Burn – un slot ce ridică temperaturile!

Prin Hot to Burn, Pragmatic Play amintește de sloturile clasice și trimite jucătorii în era vintage. De această dată însă, au adăugat tematica focului, una ce ar trebui să aduca divertisment pentru jucători. Este păstrat modulul jocurilor clasice de fruce, însă premiile sunt mult mai atractive. Slotul este dezvoltat pe 3 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul este de 96.71%.

Drept simboluri, întâlnim fructele clasice ale sloturilor offline și online. Este vorba de cireșe, lămâi, prune, portocale, căpșuni și pepene verde. Evident, atracția principală o reprezintă clasicii șeptari, care pot aduce câștiguri însemnate. Melissa Summerfield – oficial Pragmatic Play – a ținut o conferință de presă săptămâna trecută, pentru a vorbi de noul joc.

”Suntem foarte entuziasmați să anunțăm noul joc al portofoliului nostru – Hot to Burn. Cu doar 5 linii de plată, acest slot ne trimite către era vintage, însă noi am adăugat o doză de amuzament și dinamism. Încercăm să ridicăm temperaturile cu un joc clasic și iubit de către toții amatorii sloturilor. Câștigurile pot apărea oricând pe parcursul jocului!”

Poți testa sloturile favorite de la Pragmatic Play, la cazinoul online Betano. De asemenea, cele două companii au lansat împreuna o promoție foarte atractivă pentru utilizatorii din România.

Maratonul Premiilor Pragmatic – 1.500.000 EURO extra până pe 2 Iulie!

Pragmatic Play a pregătit alături de Betano o super promoție, prin care oferă 30.000 de EURO pe săptămână. În total, fondul de premiere se ridică la 1.5 milioane, așadar utilizatorii din România pot câștiga sume impresionante. Pentru sfârșitul lunii Mai, există o serie de sloturi de calificare, pe care utilizatorii le pot juca după următorul program:

28 mai, ora 01:01 – 4 iunie, ora 00:59
Sloturi video de calificare: Wolf Gold™, Mustang Gold™, Sweet Bonanza™, Release the Kraken™, John Hunter Scarab Queen™, Buffalo King™,  Aztec Bonanza™, Chilli Heat™, Dog House™,  Golden Beauty™, Wild West Gold™, The Wild Machine™, Bronco Spirit™,  Great Rhino Megaways™

Nu uita de faptul că Maratonul Premiilor Pragmatic continuă până pe 2 Iulie. Recomandăm această promoție deoarece toți jucătorii au șanse egale. Punctajul rotirilor celor mai valoroase se calculează raportat la miză.

Deschid ACUM un cont la BETANO cu un bonus de 100% și 500 de Rotiri Gratuite!

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Pragmatic Play lansează Hot to Burn – un slot ce ridică temperaturile!” nu ezita să ne ajuți cu un Like & Share. Mulțumim și mult succes!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash