Free cookie consent management tool by TermsFeedPragmatic Play lansează un nou slot din seria John Hunter

Pragmatic Play lansează un nou slot din seria John Hunter

Pragmatic Play reprezintă un nume important pe piața gamblingului mondial. În acest moment, compania are sedii în Malta, Marea Birtanie, Gibraltar, Ucraina, India și Filipine. Lansată în 2015, Pragmatic Play și-a căpătat un renume în industria jocurilor de noroc din ultimii 5 ani. Portofoliul companiei a continuat să se dezvolte, iar acum aceștia au decis să lanseze un nou joc, la doar o lună de la precedenta realizare – Bronco Spirit, despre care am vorbit aici.

Pragmatic Play lansează un nou slot din seria John Hunter

Este al 4-lea nume din seria jocurilor John Hunter, o serie ce s-a bucurat de succes până în acest moment. De această dată, carismaticul personal este prins în mijlocul unei oaze din deșert. Jocul este dezvoltat pe 3 rânduri și 5 coloane și transportă utilizatorii în Valea Regilor, în căutarea sarcofacegol faraonilor. Jocul construit pe o temă a Egiptului Antic are in componența sa simbolurile clasice de la 10 la A. De asemenea, întâlnim pisici, scarabei, pe celebrul Tutankhamon și personajul principal – John Hunter. Acesta aduce câștiguri importante atunci când apare de 5 ori și oferă 500 X miza.

De-a lungul jocului, eroul inspirat din celebrul Indiana Jones este în căutarea unei cărți mistice, ce poate servi drept Scatter și Wild. Când 3 astfel de cărți apar, se declanșează funcția bonus. Melissa Summerfield – unul din oficialii Pragmatic Play – a făcut unele dezvăluiri despre noul joc:

”Suntem bucuroși să lansăm ultimul titlu din seria John Hunter. De această dată, eroul nostru este în căutarea comorii regelui Tutankhamon. Seria John Hunter este una de succes, iar fanii sloturilor noastre au primit-o cu brațele deschise. Suntem deschiși către noi aventuri și cu siguranță seria va continua!”

Cazinoul live Pragmatic Play a fost lansat în 2019, alături de Auto-Ruleta. Este o diversificare importantă a ofertei unui cazino ce s-a bucurat de un succes uriaș. De asemenea, există o promoție maraton pe teritoriul țării noastre, oferită de Pragmatic Play în colaborare cu Betano.

1.500.000 EURO extra la Sloturile Pragmatic Play până pe 1 Iulie!

Este vorba de 30.000 de EURO pe săptămână și 1.5 milioane în tota, pentru o promoție lansată de Pragmatic Play. Există o serie de sloturi care se încadreaza pentru această promoție, după cum urmează: Wolf Gold™, Mustang Gold™, Sweet Bonanza™, Release the Kraken™, John Hunter Scarab Queen™, Buffalo King™,  Aztec Bonanza™, Chilli Heat™, Dog House™,  Golden Beauty™, Wild West Gold™, The Wild Machine™, Bronco Spirit™,  Great Rhino Megaways™.

Este o promoție interactivă, în care toți jucătorii au șanse egale de câștig. Punctajul este calculat raportat la miză.

Profită ACUM de un bonus de 100% și 500 de Rotiri Gratuite la BETANO!

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Pragmatic Play lansează un nou slot din seria John Hunter” nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și mult succes!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash