Free cookie consent management tool by TermsFeed
Premii câștigate de Kaizen Gaming la EGR Operator Awards 2021. Care sunt cele două certificări?

Premii câștigate de Kaizen Gaming la EGR Operator Awards 2021

Kaizen Gaming – compania ce deține BETANO, tocmai ce a participat la gala EGR Operator Awards 2021, la Londra. În capitala Angliei, acest operator a primit doua premii, despre care vom vorbi în cele ce urmeaza.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Premii câștigate de Kaizen Gaming la EGR Operator Awards 2021

După cum bine știm, aceste premii acordate de EGR sunt extrem de importante în lumea jocurilor de noroc online. Astfel, Kaizen Gaming se poate mândri cu două certificări de top:

  • cel mai bun operator de pariuri pe fotbal
  • cel mai bun customer support

Oferta complexă și foarte atractivă a celor de la Kaizen Gaming a fost apreciată de juriul de la Londra. Piețele de pariere pentru fotbal – sportul rege – sunt variate si tocmai de aceea zeci de clienți noi decid să facă pasul către acest operator online.

Nu mai puțin de 7 țări beneficiază de ofertele Kaizen Gaming, prin intermediul Stoiximan și BETANO (cazul României).

În ceea ce privește certificarea Customer Support, aceasta li se datorează celor ce lucrează la departamentul de suport clienți. Acest serviciu este disponibil zilnic, 24/24, fiind un atuu important pentru Kaizen Gaming. 95% a fost procentul de soluționare în acest an. Conexiunea între operator și client este una excelentă, indiferent de canalul de comunicare.

George Dasklakis, CEO Kaizen Gaming, a declarat: „Cele două premii prestigioase reflectă pasiunea și angajamentul întregii noastre echipe. Suntem foarte mândri să ne numărăm printre cei mai buni din industrie și vom continua să inovăm, să adoptăm cele mai noi tehnologii și să răspundem rapid provocărilor”

Trebuie să menționăm faptul că operatorul Kaizen Gaming a fost nominalizat și la alte premii ale galei EGR Operator Awards 2021, printre care și ”Mobile Operator of the Year”!

Cine este BETANO?

BETANO reprezintă o parte a companiei Kaizen Gaming – un important nume din domeniul GameTech al Greciei. În acest moment, operatorul este casa a peste 1.000 de joburi în Europa și America de Sud.

În România, Betano a inovat în ultimii ani și a implementat soluții pentru Jocul Responsabil, cu ajutorul Inteligeței Artificiale. Astfel utilizatorii se pot bucura de tot suportul necesare.

Universitatea Craiova, FCSB, Alina Vuc sau Marian Drăgulescu reprezintă doar câteva branduri și nume din sportul românesc, ce au primit suport de la operatorul online Betano.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Premii câștigate de Kaizen Gaming la EGR Operator Awards 2021”, nu uita să îl distribui unui prieten. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash