Free cookie consent management tool by TermsFeedRevenire lentă în Atlantic City

Revenire lentă în Atlantic City

Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii și-a pierdut din strălucire în ultimul deceniu. După ce Donald Trump a renunțat la faimosul său proiect de aici, cazinourile nu au mai atras atât de mulți turiști. De asemenea, în primăvară se estimau vremuri dificile pentru Atlantic City, într-un oraș ce trăiește datorită turismului și a cazinourilor.

”Vorbim de o potențială Apocalipsă în Atlantic City! Am trăit mereu aici și este o situație fără precedent!” – era declarația lui George Tibbitt, oficial al primăriei din acea zonă.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Revenire lentă în Atlantic City

În luna Iulie, industria jocurilor de noroc din Atlantic City a primit acceptul de a se redeschide. După 100 de zile de închidere totală, angajații și clienții s-au putut întoarce în locațiile stradale. De asemenea, 9 cazinouri au putut să readucă absolut toți angajații, o veste excelentă pentru o masă de oameni care avea mari probleme cu banii.

Totuși, se pare ca este o revenire lentă în Atlantic City, iar procesul este de lungă durată. Începând cu luna August, activitatea în cazinouri a scăzut cu câte 10 procente, fiind în acest moment cu -21% față de aceeași perioadă în anul 2019. Peste 5.000 de joburi au fost pierdute, din pricina reducerii de personal. Autoritățile insistă asupra patronilor de cazino și îi roagă să fie în continuare atenți, deoarece pericolul nu a trecut. Acest lucru este sesizabil și la numărul clienților, care au rețineri în reluarea activităților.

A declarat”Ultimul lucru pe care ni-l dorim este ca oamenii să fie chemați din nou la lucru, ca apoi să fie iar trimiși acasă. Trebuie să fim foarte atenți și să asigurăm toate măsurile de securitate pentru angajați și clienți” – Steve Callender (Vice-Președinte Eastern Region Operations)

Activitatea a fost reluată și în România

Începând cu luna Iulie, industria jocurilor de noroc a revenit în activitate pe teritoriul României. Totuși există anumite măsuri de distanțare socială care trebuie îndeplinite. Mai mult decât atât, ultimele decizii îi obligă pe patronii de cazinouri să întrerupă activitatea în intervalul orar 23:00 – 06:00.

Trendul infectărilor a început în ultimele zile să o ia pe o pantă ascendentă în România și rămâne de văzut care vor fi următoarele măsuri ale autorităților.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Revenire lentă în Atlantic City”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash