Free cookie consent management tool by TermsFeedThe Rock - discursul motivațional de la UCLA Health Training Center

The Rock – discursul motivațional care te va face să îți dorești să treci prin ziduri

Dwayne Johnson, cunoscut ca și The Rock – a oferit un discurs emoționant la UCLA Health Training Center. Acesta a vorbit cu cei de la Los Angeles Lakers, iar reacțiile din online nu au întârziat să apară. Johnson reprezintal a ora actuală una din cele mai carismatice figuri din cinematografia americană. Cunoscut și pentru cariera sa din WWE, Dwayne Johnson continuă să impresioneze pe toată lumea atât în filme, cât și în viața de zi cu zi și nu ne-am mira să îl vedem președintele SUA peste câțiva ani.

The Rock - discursul motivațional de la UCLA Health Training Center
Dwayne Johnson – FII TU INSUTI!

The Rock – discursul motivațional care a adunat aproape 1 milion de vizualizări

The Rock s-a adresat tinerilor jucători de la LA Lakers și le-a explicat cum să rămână motivați pe parcursul carierei lor. Dwayne Johnson nu s-a pus în evidență doar pe el, ci a încercat să le vorbească juniorilor din inimă. De-a lungul vieții, faimosul actor si wrestler a fost încercat de multe ori. A fost arestat, a fost evacuat de acasă împreună cu familia sa, însă nu a renunțat. Acesta își amintește de faptul că nici nu putea visa la ce are acum.

The Rock și-a amintit de cum a fost dat afară din CFL (Canadian Football League) și rămăsese cu doar 7$ în buzunar. Acesta le-a cerut jucătorilor de la Lakers să continue lupta și să nu își abandoneze visele. Video-ul de mai sus demonstrează de ce Rob Pelinka – manager general Lakers și Magic Johnson și-au dorit reconstrucția echipei.

De la început, scopul acestora a fost de a valorifica omul înainte de toate. Cheia succesului este munca asiduă și motivația constantă. Dacă toți purtătorii de cuvânt ar vorbi din inimă precum The Rock, atunci echipa ar cunoaște cu adevărat valorile importante.

The Rock  – protagonstiul seriei Jumanji

Dwayne Douglas Johnson s-a născut în Hayward, California, pe data de 2 Mai 1972. Acesta a jucat fotbal american la nivel de colegiu, înainte de a deveni actor si wrestler profesionist. În 1996 a semnat un contract cu WWF și în prezent are apariții sporadice in diferite promoții de wrestling.

De asemenea, The Rock a intrat in industria cinematografică din SUA în anul 1999. De atunci a apărut în filme celebre precum The Scorpion King, The Mummy Returns sau Fast & Furious. În 2017, Dwayne Johnson a acceptat rolul Doctorului Xander Bravestone în remake-ul Jumanji. Doi ani mai târziu, a apărut și partea a doua, iar succesul a fost garantat. Partea a doua a avut încasări de 60 de milioane de $ în primul weekend de la lansare.

Având drept inspirație seria de filme Jumanji, NetEnt, unul din cei mai mari provideri de conținut pentru cazino, a decis în 2018 să lanseze un slot video cu același nume. Grafica este una impresionantă, funcțiile de plată sunt multiple, iar Rotirile Gratuite vin în mai multe moduri. La fel ca producțiile cinematografice din 1995, respectiv 2017/2019, jocul Jumanji se bucură de un succes rapid și este probabil unul din cele mai bune jocuri cu tematică inspirată din junglă.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash