Free cookie consent management tool by TermsFeedTomis Eye Constanța – noua atracție turistică de pe malul mării

Tomis Eye Constanța – noua atracție turistică de pe malul mării

Litoralul românesc tocmai ce a inaugurat o nouă piesă de rezistență, care cu siguranță va fi pe placul turiștilor. Marea Neagră reprezintă un pilon de baza în turismul țării noastre, iar acum vizitatorii se pot simți ca în Londra!

Tomis Eye Constanța, construcție similară celei de pe malul Tamisei (Londra)

În apropierea Cazinoului din Constanța tocmai ce s-a inaugurat Tomis Eye! Este vorba de o roată asemănătoare cu celebrul London Eye din capitala Marii Britanii. Turișii au ocazia de a efectua o plimbare nocturnă la înălțime și de a admira o priveliște minunată. Noua atracție turistică are o înălțime de 36 de m și conține 26 de gondole, fiecare având capacitatea a 6 persoane. Există și două gondole speciale, pentru persoanele cu dizabilități & una VIP!

David Lamborghini este constructorul acestei minunății ce își va deschide porțile din această vară. Acesta a avut unele precizări de făcut despre Tomis Eye – noua atracție turistică din Constanța:

”De sus se poate vedea frumoasa panoramă a orașului Constanța. Această roată panoramică are 26 de gondole, dintre care una pentru persoane cu dizabilități și o alta pentru VIP-uri. Pentru a instala această roată a fost nevoie de o săptămână de muncă și cel puțin 10 persoane.”

Cât costă biletele?

Prețurile pentru Tomis Eye nu sunt deloc exagerate și sunt accesibile pentru majoritatea turiștilor. 20 lei costă un bilet normal, iar pensionarii pot beneficia de o reducere de 50%. Trebuie să menționăm faptul că o astfel de roată se mai găsește și în orașe importante ale Europei, precum Viena, Paris sau Barcelona.

Cazinoul din Constanța – o piesă arhitecturală admirată de-a lungul anilor!

Cazinoul de pe malul Mării Negre reprezintă o piesă de istorie a României. Inaugurat în anul 1911, acest cazino a fost vizitat de-a lungul anilor de personalități importante precum Țarul Nicolae al Rusiei. Conform legendelor locale, arhitectul ce a proiectat acest monument de artă ar fi trecut printr-o criză pricinuită de moartea logodnicei sale. Deși în acest moment clădirea pare doar o ruină, aceasta este estimată la aproximativ 10 milioane de euro.

Industria jocurilor de noroc din România este într-o continuă dezvoltare, fie că vorbim de offline sau online. Nu uita de faptul că te poți bucura de sloturile favorite online, printr-un singur click.

Unibet te întâmpină cu un bonus de 100% în limita a 1000 RON + 100 de runde gratuite la Burning Hot!

unibet casino

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Tomis Eye – noua atracție turistică din Constanța!”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash