Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un „păcănist” înfocat a vrut să spargă aparatele după ce a pierdut 15.000 de lei

Poveștile din ciclul „AȘA NU” continuă pe cazino365.ro și în această săptămână. După ce v-am prezentat scenarii incredibile, precum cel în care o româncă a reușit să piardă peste 100.000 de euro la păcănele – bani împrumutați de la un om de afaceri italian – sau felul în care un contabil a jucat la aparate banii Ocolului Silvic, acum veți afla ce idee i-a venit unui „păcănist” care a pierdut 15.000 de lei la aceleași celebre aparate și felul în care au decurs lucrurile.

Potrivit digi24.ro, doi tineri din Petroșani sunt în acest moment cercetați de Poliție pentru infracțiuni de șantaj și distrugere, în urma sesizării făcute de administratorul unei săli de jocuri din oraș.

Povestea a început în mod clasic, cu unul dintre tineri depășind limita distracției la jocuri de noroc

Astfel, acesta a „reușit” să piardă 15.000 de lei la păcănele, iar apoi a provocat distrugeri aparatului care îi „mâncase” banii.

După aceea, tânărul a plecat, dar doar pentru a reveni cu „întăriri” și a solicita administratorului sălii să-i dea cei 15.000 de lei înapoi. În caz contrar, toate aparatele din sală urmau să fie distruse.

Fără a da curs acestor solicitări, administratorul societăţii comerciale a sesizat poliţiştii solicitând efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi şantaj. În urma probatoriului administrat sub supravegherea procurorului de caz, la data de 12 ianuarie, poliţiştii petroşăneni au pus în executare două mandate de aducere emise în cauză, faţă de tânărul de 29 de ani şi faţă de bărbatul de 34 de ani, care au fost audiaţi cu privire la cele două infracţiuni“, au precizat surse din IPJ Hunedoara.

„Eroul” principal a fost reținut pentru 24 de ore, iar un alt bărbat de 34 de ani este cercetat în libertate

Morala este destul de ușor de intuit. Jocurile de noroc sunt făcute pentru distracție și trebuie să rămână mereu în această zonă. Iar regula de aur în gambling spune să nu joci niciodată decât sumele pe care ți le permiți. Odată ce depășești această linie, problemele pot apărea în orice moment.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash