Free cookie consent management tool by TermsFeedFără Unibet Open în 2020. Totul se mută online

Fără Unibet Open în 2020. Unibet Poker mută online toate evenimentele live

Unibet Poker a anunțat că iși va muta toate evenimentele live programate anul acesta pe internet, din cauza pandemiei de conronavirus. Unibet, care este unul din cei mai mari operatori de pariuri, cazino și poker online, avea și în acest an programate câteva evenimente Unibet Open, la care erau așteptați foarte mulți participanți, dar pe care a trebuit să le treacă în online din cauza pandemiei.

Primul dintre evenimentele Unibet Open, cel ce trebuia să aibă loc la Tallin la finalul lunii mai, a fost deja combinat cu seria de turnee online cu premii totale de un milion de euro, numită Unibet Online Series. Aceasta serie de turnee va avea loc între 1 și 27 mai 2020 și va conține turnee pentru toate buzunarele.

Așasar, dacă te consideri un jucător bun de poker, acum este ocazia ta să demonstrezi lucrul acesta. Intră în contul tău Unibet sau deschide unul accesând link-ul acesta și participă la Unibet Online Series.

turneu unibet poker

Nataly Sopacuaperu, responsabilă Unibet a acestor evenimente a spus că decizia Fără Unibet Open în 2020 nu a fost deloc una ușor de luat.

„Înțelegem pe deplin impactul asupra partenerilor noștri și a turneelor organizate live. Cu toate acestea, pe lângă sănătatea clienților noștri, care este o prioritate, se adaugă și incertitudinea, care face ca jucătorii să nu își poată planifica deja călătoriile.”

Colaborare strânsă cu fanii Unibet Poker

Unibet a anunțat deja că intenționează să aducă distracția live în lumea online. Mai mult decât atât, așteaptă idei de competiții pe forumul comunității. Acolo, jucătorii pot discuta direct cu persoane direct implicate în organizarea competițiilor de poker.

Șeful departamentului Poker al Unibet a spus despre clientul de poker că este bine pregătit să facă trecerea de la live la online.

„Suntem cu toții de acord că aceasta este cea mai bună modalitate de a asigura coerența și fiabilitatea pe care au ajuns să o aștepte. Camere online sunt mai bine echipate ca niciodată pentru găzduirea jucătilor din turneele noastre live.”

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash