Free cookie consent management tool by TermsFeed

Yggdrasil lansează Neon Rush – al doilea joc din seria Splitz

Gigantul suedez – Yggdrasil Gaming – continuă să lanseze pe piață jocuri extrem de atractive. Este și cazul Neon Rush Splitz, al doilea joc al companiei ce utilizează mecanismele inovative ale celor de la Spitz. Acesta ruleaza pe 5 linii si 3 coloane, având 10 linii de plata. Utilizatorii se pot bucura de o grafică de-a dreptul futuristică. Neoanele unui oraș virtual al viitorului sunt combinate cu o coloană sonoră specifică anilor 80.

Yggdrasil lansează Neon Rush – al doilea joc din seria Splitz

Yggdrasil pare să se fi întrecut pe sine cu acest nou joc, ce este așteptat să crească rapid în popularitate. Jocul stă bine și la capitolul câștiguri, fiind unul generos. Sunt nu mai putin de 248.382 modalități de plată, iar jackpot-ul poate plăti până la 25.000 x miza! Pe lângă coloana sonoră și grafica de excepție, Neon Rush punctează și la alte capitole din câte se pare. Jocul conține nu mai putin de 6 jackpot-uri diferite și un mod ce activează rotiri extra.

Simbolurile nu sunt foarte diversificate, ceea ce face jocul mult mai usor de înțeles. Există triunghiul și hexagonul – ambele fiind simboluri ale geometriei, dar și diamante. De altfel, regăsim simboluri premii, precum un ciob de sticlă verde, cu tente de neon. Cinci astfel de simboluri premium obținute într-o linie, dublează miza. De altfel, combo-urile de până la 15 de un fel, pot oferi chiar 500x miza.

Nu în ultimul rând, avem simbolul Wild , care este reprezentat de Splitz. Rotirile extra pot fi activate doar prin obținerea a 3 simboluri specifice pentru Extra Rotiri. Pe durata rundei bonus, simbolurile Splitz pot aduce jackpot-uri si wild-uri. Jonas Strandman – unul din oficialii celor de la Yggdrasil Gaming a ținut să facă unele precizări despre acest nou joc:

”Neon Rush Splitz reprezintă ultima adiție din familia Splitz. Suntem nerăbdători să aflăm cum va fi produsul primit de către utilizatori. Neon Rush Splitz va oferi jucătorilor experiențte unice. Jocul oferă o temă grafică excelenta, câștiguri pe măsură și 6 jackpot-uri!!

Yggrdasil – ascensiune rapidă pe piața jocurilor de noroc!

Neon Rush Splitz este valabil de asemenea si pe mobil. Jocul are un RTP de 96.3% și este al doilea joc dezvoltat de Splitz, dupa Temple Stacks – ce a fost lansat pe 22 Ianuarie 2020. Iată că la doar câteva luni distanță, Yggdrasil lansează Neon Rush.

Compania suedeză a fost fondată în anul 2013 și de atunci a primit diferite recunoașteri în această industrie.

În prezent, poți juca la operatorii de cazino licențiați din România câteva dintre titlurile cele mai mari ale celor de la Yggrdasil. Vorbim aici de Vikings go to Hell, Vikings go Wild, Holmes and the Stolen Stones sau Orient Express.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash