Pacanele Novomatic Book of Ra
5.0

Pacanele Novomatic Book of Ra

Joaca pe bani reali
200% bonus pana la 2000 lei + 500 Runde Gratuite
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 4.000 lei
100% pana la 1.500 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Bonus de 3.000 RON + 777 Rotiri Gratuite
2.000 RON + 450 Rotiri Gratuite

Pacanele Novomatic Book of Ra

Porneste intr-o aventura in timp, pana in Egiptul Antic pentru a invarti rolele jocului de pacanele online Book of Ra! Exploreaza Piramidele pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 9 linii de plata ajustabile intr-o atmosfera mistica, unde trebuie sa cauti comori inca nedescoperite. Deschide Cartea magica si activeaza 10 Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil pentru a pune mana pe premii uimitoare!

Simboluri

10 simboluri formeaza aceasta matrice 3×5. In ordinea valorii, avem cartile de joc A, K, Q, J si 10, urmate de cele specifice tematicii – Scarabeu, Statueta, Faraon si Barbatul. Cartea magica este atat Wild (le inlocuieste pe toate celelalte), cat si Scatter ( 3 X activeaza Free Spins).

Pacanele Novomatic Book of Ra
Tabel de plată Book of Ra

Reguli de joc si gameplay

Book of Ra este un joc simplu, usor de controlat. Exista 9 linii de plata ajustabile – poti seta numarul de linii din butonul “-/+ linii”. Exista o gama larga de pariuri disponibile – miza pe rotire poate fi ajustat din butonele “-/+ miza totala”. Exista, de asemenea, un buton pe rotire automata – “Auto”, daca nu vrei sa dai “Start” in mod manual. Inainte de a te aventura, consulta tabelul de plati si modul de declansare al functiilor bonus, facand click pe “Meniu”, unde ai posibilitatea sa vezi castigurile in numerar. Esti pregatit?

Functii speciale

Gaseste 3, 4 sau 5 simboluri Scatter in aceeasi rotire pe matrice si vei activa functia Rotiri Gratuite. Vei primi un premiu de 2x, 20x sau 200x miza totala si 10 jocuri bonus, dar inainte de a incepe, Cartea intoarce paginile pentru a selecta un simbol special la intamplare – acesta va acoperi intreaga rola si are potential de a umple intreaga grila pentru a-ti oferi un castig urias (nu trebuie sa aterizeze pe role consecutive, ci creeaza plati, de exemplu, de pe tamburii 1, 3 sau 5).

Daca te simti norocos, poti juca la dublaj la pacanele online Book of Ra – Gamble. Ghiceste daca o carte este rosie sau neagra pentru a dubla fiecare castig mai mic de 500 X miza totala. Daca alegerea ta este corecta, poti continua sau poti colecta premiul, dar aminteste-ti ca daca gresesti, pierzi totul.

Pacanele Novomatic Book of Ra
Jocuri Gratuite Book of Ra

Cum castigi la pacanele online Book of Ra?

Toate premiile, cu exceptia Scatter-ului, vin de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu primul tambur – ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi fel, asezate pe o linie de plata selectata (9 la numar). Barbatul este cel mai bine platit simbol, urmat de Faraon, Statueta, Scarabeu si cartile de joc A, K, Q, J si 10. In functia principala Rotiri Gratuite se pot obtine cele mai mari recompense, deoarece simbolurile se extind pe role si formeaza plati oriunde ar ateriza, insa, cu functia de dublaj poti revendica premii suplimentare, daca esti destul de inspirat.

Jocuri ca la aparate: Book of Ra pe mobil

Book of Ra poate fi jucat in cele mai bune conditii si pe dispozitivele mobile, fie fie de pe un smartphone sau tableta Android/iOS. In functie de cazinoul online la care te decizi sa incerci slotul, o poti face direct in browser sau de pe o aplicatie dedicata sectiunii de cazino. Din experienta noastra, jocurile in browser se mai pot bloca, dar aplicatiile te ajuta sa ai o experienta de cea mai buna calitate.

Verdict

Book of Ra este si va fi unul dintre cele mai populare pacanele online. Cu toate ca sunt o multime de jocuri ca la aparate inspirate din cel original, slotul ramane inca in topul preferintelor noastre, dar si al multor amatori de pacanele. Deci, un joc simplu, dar cu potential mare de plata poate fi mai bun decat un slot modern. Tu ce crezi? L-ai incercat? Joaca acum gratis chiar aici!