Pacanele gratis online: Gonzo’s Quest

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 11.11.2013
RTP: 95.97%
Variatie: Medie
Schema: 5*20
365Rank 8
Grafica 5 / 5
Sunet 5 / 5
Divertisment 4 / 5
Runde Bonus 4 / 5
Total 4.5 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Grafica 3D atractiva
  • Rolele nu se invartesc. Simbolurile ,,cad”
  • Caracteristica speciala Free Fall cu premii consistente
  • Poate fi jucat in majoritatea cazinourilor online licentiate in Romania
  • Limite de joc pentru toate buzunarele
5
Role
20
Linii de plata
200 RON
Pariu maxim
50.000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
10
Runde gratuite

Gonzo`s Quest jocuri ca la aparate

Gonzo`s Quest este unul dintre cele mai populare sloturi de aventura produse de suedezii de la NetEnt. Cu o animatie draguta, dar mai curand naiva, jocul incepe cu o scurta si fermecatoare cinematica CGI. Actiunea se petrece in America de Sud a secolului al XVI-lea,unde conchistadorii spanioli jefuiesc populatia bastinasa. Inarmat cu o harta, eroul principal, Gonzo, pleaca in cautarea orasului de aur El Dorado, pierdut in jungla amazoniana, in incercarea de a-si insusi bogatiile gasite.

Simboluri

Simbolurile jocului sunt preluate din cultura mayasa si reprezinta, in general masti de ceremonie sau reprezentari ale unor zeitati. Gonzo nu face parte dintre simboluri, dar se pare ca a gasit intrarea in El Dorado, deoarece rolele jocului reprezinta poarta de intrare. Sunt 7 simboluri mayase, cele mai valoroase dintre ele putand aduce un castig reprezentand 2500 de monede, atunci cand obtineti o combinatie ,,five of a kind” (5 de un fel). ,,Semnul intrebarii” reprezinta simbolul Wild, care inlocuieste celelalte simboluri. Masca de Aur este Scatter-ul jocului, 3 simboluri identice declansand caracteristica speciala Free Fall (10 runde gratuite).

Reguli de joc si gameplay

Gonzo`s Quest este un joc ca la aparate pe 5 role si cu 20 de linii de plata. Rolele din cadrul acestui slot nu se invartesc, simbolurile cazand de sus. Cand realizeaza o combinatie castigatoare, acestea explodeaza si sunt inlocuite cu alte simboluri, care pot genera o noua combinatie castigatoare cu un multiplicator marit. Poti alege nivelul jocului (de la 1 la 5) si valoarea fisei (de la 0,05 monede la 2 monede). Cu ajutorul functiei Joc Automat poti selecta pana la 1000 de runde, fara a interveni.

Functii speciale

Acest joc are doua functii speciale. Prima este functia Avalanche. Atunci cand primesti o combinatie castigatoare, simbolurile din aceasta explodeaza si sunt inlocuite cu alte simboluri. Daca acestea genereaza o noua combinatie castigatoare, va primi un multiplicator mai mare. Sunt disponibili multiplicatori X2, X3 si X5. Cand este atins multiplicatorul maxim, toate castigurile sunt achitate cu acest multiplicator pana cand nu mai sunt generate alte castiguri.

Functia Free Fall (rotiri gratuite) se activeaza atunci cand primesti trei scattere succesive, pe primele trei linii din stanga. Vei primi zece ,,rotiri” gratuite in timpul carora se aplica si functia Avalanche, multiplicatorul fiind X3, X6, X9 si X15. Daca in timpul derularii Free Falls primesti o noua combinatie de 3 scattere succesive, se vor activa alte 10 runde gratuite.

Plati pacanele Gonzo`s Quest

Slotul online Gonzo`s Quest este unul popular, la care castigurile mari sunt destul de rare. Totusi, in cadrul rundelor Free Falls, castigurile pot ajunge frecvent pana la de 350 de ori valoarea mizei. Miza poate varia de la o moneda pana la 200 de monede, iar castigul maxim ajunge pana la 50 000 de monede.

Pacanele pe mobil Gonzo`s Quest

Datorita platformei Touch pe care cei de la NetEnt au introdus-o in 2011, slotul online Gonzo`s Quest este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac si Linux pentru computer si laptop, dar si cu dispozitivele pentru mobile mici, Android si iOS.

Verdict

Desi lansat in 2013, Gonzo`s Quest ramane un joc foarte popular datorita caracteristicii Avalanche care sparge tiparele. Atractivitatea jocului este data si de multiplicatorii din timpul ,,specialei” (multiplicatorul maxim X15).