Pacanele online: 5 Heart Burning

Evaluare joc:
Producator: EGT
Data lansarii: 25.12.2017
RTP: 96.00%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 131
Grafica 4 / 5
Sunet 3.5 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 1 / 5
Total 3 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Tema cu fructe si simbol 7
  • Simbol Wild - inima
  • Doua simboluri Scatter
  • Simboluri cu valoare ridicata
  • Functia Gamble
5
Role
5
Linii de plata
100 RON
Pariu maxim
100000 RON
Castig maxim
Nu
Speciala
Da
Jackpot

5 Heart Burning pacanele online gratis

Slotul video 5 Heart Burning este un joc de pacanele lansat de producatorul de jocuri EGT. Jocul ca la aparate este structurat cu 5 role, 3 randuri si 5 linii de plata castigatoare. Tema slotului online este clasica, dar in acelasi timp atractiva, datorita faptului ca este un slot cu fructe si cu simbolul 7. Astfel, simbolurile cirese, portocale, lamai, prune, struguri si pepene, dar si clopotul si numarul 7 se incadreaza perfect pe role. De asemenea, simbolul logo al jocului, inima, este simbol Wild, iar pe langa toate aceste simboluri vom intalni si doua tipuri de Scatter (stea si dolar).

Lansat in decembrie 2017, 5 Heart Burning este un joc de pacanele progresiv, cu un RTP de 96 % si care ofera jucatorilor de cazino pobibilitatea de a pune mana pe unul din cele 4 jackpot-uri progresive.

Simboluri

Jocul de pacanele 5 Heart Burning contine in total 11 simboluri. Vorbim despre 6 simboluri cu fructe, respectiv: cirese, lamai, lamai si portocale, cu o valoarea mai scazuta si pepeni si struguri, cu o valoare mai ridicata. Pe langa ele, pe role vor aparea si simbolul clopot, doua simboluri Scatter (stea si dolar). Simbolurile cele mai apreciate de jucatorii de cazino vor fi numarul 7 si simbolul Wild (inima).

Reguli de joc si gameplay

Fiind un joc de pacanele clasic, 5 Heart Burning are un gameplay usor de intales. Inainte de a incepe slotul video, trebuie sa stabilesti valoarea pariului pe care vrei sa il plasezi. Acest lucru se face prin butonul albastru, valoare credit, care poate fi intre 0.04 si 1.00, iar valoarea pariului este intre 0.20 de bani si 100 RON. Pentru a invarti rolele, trebuie sa dai clic pe butonul invartire din partea stanga jos. Pentru alte setari, informatii sau tabel de plati exista in partea stanga sus pictograma „i”. De asemenea, jocul ca la aparate dispune si de functia de oprire a rolelor, facand clic oriunde pe ecran.

Functii speciale

Slotul online 5 Heart Burning nu dispune de functii speciale deosebite, insa putem vorbi despre 3 functii importante.

In primul rand, simbolul Wild (inima), substituie toate simbolurile de pe aceeasi rola, cu exceptia celor doua simboluri Scatter (stea si dolar).

In al doilea rand, prezenta functiei Gamble este o caracteristica importanta pentru toti jucatorii de sloturi online, deoarece ofera posibilitatea de a dubla fiecare castig per rotire.

In ultimul rand, slotul online ofera posibilitatea de a castiga sume mari de bani prin prezenta celor 4 jackpot-uri progresive, care pot aparea oricand in timpul invartirii rolelor.

Plati pacanele 5 Heart Burning

Pentru a realiza un castig, jocul ca la aparate are nevoie de minim 3 simboluri conectate, incepand cu rola din extremitatea stanga.

Cu un RTP de 96,00%, slotul video ofera castiguri mari si o sa iti dau si un exemplu in acest sens. Daca jucam pe miza maxima de 100 RON, vom realiza urmatoarele castiguri pentru fiecare simbol:

  • 5X cirese, lamai, prune si portocale = 3000 RON
  • 5X pepene si struguri = 14000 RON
  • 3 Scatter (stea) = 2000 RON
  • 5 Scatter (dolar) = 10000 RON
  • 5X simbol 7 = 100000 RON

Daca slotul video nu face plata, ne putem dubla castigul per rotire prin functia Gamble. De asemenea, exista si 4 jackpot-uri progresive, care pot aparea aleatoriu in timpul invartirii rolelor.

Jocuri pacanele pe mobil 5 Heart Burning

5 Heart Burning de la producatorul EGT este un slot video disponibil pe toate dispozitivele de tip: iPhone, iPad, telefon si tabelete Android. Va puteti bucura de acest joc de pacanele pe diverse platforme, fie ca preferati desktop-urile, tabletele sau telefoanele mobile. Modurile portret si relief sunt disponibile pe telefon mobil si tableta.

Verdict

Daca va plac sloturile online cu jocuri ca la aparate 7777, dar si jocuri de pacanele cu fructe, 5 Heart Burning este combinatia perfecta intre cele doua. Desi, nu exista runde bonus, slotul video ofera posibilitatea de castiguri foarte mari, atat prin simbolul 7, dar si prin simbolul Scatter. De asemenea, prezenta functiei Gamble si a celor 4 jackpot-uri progresive sunt un plus.