Povesti

Bond Girls

Îți vom face cunoștință cu 12 cele mai tari Bond Girls, ce l-au însoțit pe agentul MI6 în diverse aventuri, de-a lungul celor peste 50 de ani de filme.

Istoria aztecilor

Istoria aztecilor este fascinantă si ne prezintă o lume plină de acte de barbarism comise în numele religiei, duse până la extrem.

Razboiul Troian

Războiul Troian este consemnat de istorie ca fiind un conflict militar celebru al Antichității, ce a durat zece ani si a avut loc in anii 1300 î.Hr.

respre rambo povesti

Rambo reprezintă una dintre cele mai apreciate și longevive serii de filme de acțiune din istoria modernă. Primul film despre Rambo a apărut în 1982.

Cazinourile vechi din Romania

România a avut o istorie fulminantă a jocurilor de noroc și a vieții de noapte. Cei mai importanți oameni vizitau cazinourile vechi din România.

Dracula: Intre legenda si adevar

Daca intrebi un strain ce stie despre Romania, mai mult ca sigur in raspunsul sau se va regasi si Dracula. Cine a fost Dracula, cat este legenda si cat adevar si ce mituri au fost deja demontate …

James Bond

Tot mapamondul a auzit de James Bond, fiind un personaj adânc înfipt în imaginarul colectiv, plăsmuit de scriitorul Ian Fleming.

Trenul Orient Express

Trenul Orient Express a fost un vis ambițios al unui belgian de a conecta Lumea Veche cu Lumea Nouă. A devenit ulterior un simbol al unei epoci frumoase.

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365