Stiri

Pacanele gratis: Gates of Olympus

Taramul Zeilor s-a deschis in jocul de pacanele gratis: Gates of Olympus de la Pragmatic Play, lansat pe 25 februarie 2021. Testeaza jocul gratuit!

Jocuri pacanele 77777: Joker King

Pragmatic Play a creat un joc de pacanele 77777 lansat pe 18 februarie 2021, jocul ca la aparate Joker King este un slot online clasic.

Pacanele gratis: The Hand of Midas

The Hand of Midas este un joc de pacanele gratis lansat recent de Pragmatic cu tematica mitologia greaca, bazat pe legenda regelui Midas.

Jocuri ca la aparate: Eye of the Storm

Eye of the Storm este un joc ca la aparate cu tematica egipteana, amplasat printre piramide si temple antice de la Pragmatic PLay.

Jocuri ca la aparate: Dragon Kingdom – Eyes of Fire

Dragon Kingdom – Eyes of Fire este un slot de la producatorul de jocuri ca la aparate Pragmatic Play lansat in februarie 2021 si are 5 linii de plata fixe.

Pacanele gratis: Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways este un joc de pacanele gratis lansat in ianuarie 2021 si dispune de pana la 200.704 moduri de castig.

Pacanele gratis online: Congo Cash

Lansat in 2021 de producatorul de pacanele gratis online Pragmatic Play slotul Congo Cash ne invita intr-o calatorie prin jungla Africii.

Pacanele online: Emerald King Rainbow Road

Emerald King Rainbow Road este slot de pacanele online proiectat de Pragmatic Play pe 18 ianuarie 2021 si poate fi testat gratuit aici.

Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt

Exista multe posibilitati de castig la Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt deoarece vine cu simboluri in expansiune si rotiri gratuite

Pacanele gratis online: Voodoo Magic

Pacanele gratis online: Voodoo Magic este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri Pragmatic Play pe 7 ianuarie 2021.