Stiri

Jocuri ca la aparate: Monkey Slots

Esti timpul pentru o vacanta! Joaca pacanele gratis: Monkey Slots de la Synot pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 243 linii de plata.

Pacanele gratis: Empty the Bank

Esti pregatit pentru un jaf in valoare de 10.000X miza totala? Daca da, joaca pacanele gratis: Empty the Bank cu 20 linii de plata fixe!

Jocuri ca la aparate: El Paso Gold

Banditii au pus la cale un jaf in valoare de 10.000X miza totala in jocul de pacanele gratis: El Paso Gold, produs 2021 de Skywind.

Pacanele gratis: Lucky Wood

Simte magia din jocul de pacanele gratis: Lucky Wood produs de EGT si poti castiga pana la 5.000X miza totala intr-o singura rotire!

Jocuri ca la aparate: Cats Royal

Descopera frumusetea animalelor salbatice din Safari cu jocul de pacanele Cats Royal, un slot online EGT cu 20 linii de plata ajustabile.

Pacanele online: Fruit Party 2

Joacă Fruit Party 2 gratuit, un joc de păcănele excelent, cu Tumble, runde de 10-25 rotiri gratuite, multiplicatori Wild de până la 729X miza.

Jocuri ca la aparate: 50 Horses

50 Horses te invita intr-o cursa de cai nebuna pe o matrice cu 4 randuri X 5 role si 50 linii de plata ajustabile intr-o grafica moderna.

Pacanele gratis: The Final Countdown

Ia parte la o calatorie in spatiu pe muzica rock, unde fiecare rotire genereaza single-ul iconic The Final Countdown de la formatia Europe.

Pacanele online: Charlie Chance XREELZ

Charlie Chance XREELZ este un joc de pacanele online cu 243 linii de plata castigatoare de la Play’n GO lansat in 2021.

Pacanele gratis: Sunny Fruits – Hold and Win

Sunny Fruits: Hold and Win este unul dintre jocurile de pacanele gratis noi de la Playson, lansat in februarie 2020 cu 10 linii de plata fixe.