Stiri

Pacanele gratis: Wild Spells

Daca vrei sa iti cunosti viitorul si crezi in magie poti accesa jocul de pacanele gratis: Wild Spells al producatorului Pragmatic Play.

Pacanele gratis: Pirate Gold

Jocul de pacanele gratis: Pirate Gold te invita sa faci parte din echipa de pirati care incearca sa cucereasca apele involburate in cautarea comorilor.

Pacanele gratis: Madame Destiny

Afla ce iti rezerva viitorul datorita jocului de pacanele gratis: Madame Destiny al providerului Pragmatic Play. Joaca gratis sau pe bani reali.

Pacanele gratis: Safari King

Pacanele gratis: Safari King este un slot online cu animale, dezvoltat de Pragmatic Play, cu 5 role, 3 randuri si 50 de linii de plata fixe.

Pacanele gratis: Asgard

Jocul de pacanele gratis: Asgard te invita sa explorezi teritoriul Asgard, locul pe care zeii il pazesc cu toate fortele.

Pacanele gratis: Leprechaun Carol

Pacanele gratis: Leprechaun Carol este un joc ca la aparate de la Pragmatic Play, cu o tema de Craciun foarte distractiva si vesela.

Pacanele gratis: Starz Megaways

Pacanele gratis: Starz Megaways este un produs ce poarta amprenta producatorului Pragmatic Play iar diamantele sunt simbolurile de baza.

Pacanele gratis: Wolf Gold

Exploreaza canioanele americane prin intermediul jocului de pacanele gratis: Wolf Gold, sunt 3 linii X 5 role, cat si 25 de linii platitoare.

Pacanele gratis: Sweet Bonanza Xmax

Pacanele gratis: Sweet Bonanza Xmax este un slot cu o grila 5×6, cu o tema de Craciun si cu simboluri care platesc oriunde s-ar afla pe role.

Pacanele gratis: Release the Kraken

Joaca Pacanele gratis: Release the Kraken de la producatorului Pragmatic Play si descopera un imens monstru marin care pazeste comoara.

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365